26 Haziran 2009 Cuma

MIAMİDEN BİR YAR GELİR BİZLEREEE AMAN ALLAH GÖZLERE BAK GÖZLERE






İNANAMIYORUUUUM ARKADAŞLAR!!! beklenen oldu ve bizim eve bi posta geldi. Hemde taaa miamiden,sevgili moonishden. Nehir'i nasıl mutlu ettiğini anlatamam moonish va tabi benide. Sen sevgili kiraz kalk miamiden buraya,bizim evimize gel. Evin baş köşesine geç kurul, olacak işmi? valla oldu. Çok teşekkür ederim canım akadaşım, kızımın doğum günü için seçtiğin hediye ve yazdığın mektubu ömür boyu saklıcaz inan. Nehir hala inanamıyo kendisine mektup geldiğine:)
Bu kiraz var ya bu kiraz sanki bi misafir, sanki gurbetten bi yakınım gelmiş gibi oldu. Gözlerinin ardında sanki bi de ruhu var. Öyle bi bakıyor ki insana sanki kollarını açıp boynumuza dolayacak:)
neyse o sarılamasada nehir bol bol sarıldı. Çok ama çook teşekkürler teyzesi, ellerine sağlık.

15 yorum:

Zeugma dedi ki...

Süperrr !!!!
Nehir mutluluktan dört köşe olmuş nasıl da belli..
Ayrıca sanırım aldığı, gördüğü ilk mektuptur belki de..
MOONISH' in yaptığı çok güzel bir jest, bayıldım gerçekten..
Hadi anne kız mutlu olmaya devam edin :)
Öptüm ikinizi de..
Sevgiler..

Japon Balığı dedi ki...

çok sevimli bir hediye bayıldım. Nehircim'e mutlu güzel yıllar diliyorum.

SMİLENA dedi ki...

moonish çok ince biri .hep böyle hoş sürprizler yapar.nehir de yeni arkadaşını çok sevmiş...
öpüyorum sizi.

manii dedi ki...

* Nehir pek mutlu baksana hediyesini kucaklamış boncuk boncuk bakıyor ne şirin yarabbim. Nice senelere inşallah Nehir'e allah uzun sağlıklı ömürler versin canım.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

hep mutlu olun canım anne kızlı :) monişde çok kibar bir insan.sızı gördukçe heveslenıyorum mektup olayına.resımlerde prenses pek guzel cıkmıs.öpuyorum canım.

Adsız dedi ki...

MELTEM WALLA BENDE GÖNDERİCEM BENİMKİNİN GÖZLERİ ÖLÜ BALIK GİBİ BAKACAK ÖYLE ANLAMLI ANLAMLI DEGİL. COK SEVİNDİM SEVİNCİNİ HİSSETTİM BASLIKDA HARİKA OKU BENİ DİYE BAGIRIYOR RESMEN. NEHİR E BAK NASILDA ALMIŞ KOYNUNA OYUNCAGINI ADINI KİRAZ MI KOYDUNUZ :D MONİSH DE NE YETENEKLİ KENDİ GÜZEL EL İŞİ GÜZEL MAYAMİ DE OTURUYOR EL YAZISINI BAK HELE ... BEN KALEM TUTMAYI UNUTTUM WALLAA :D MUTLU YILLAR TEKRAR TEKRAR... DOLUNAY SANA VE NEHİR E ... YALNIZ MEKTUP YAZDIFIM KAYBOLUYO ORTADAN ANKA KUSU YOK MESELA :S MEKTUP YAZARIM YAZMASINA DA ....

Moonish (moonsun) dedi ki...

Meltemcim :)) Yerim ben senin o kizini :)) Biliyor musun bu gun sayende cok guzel bir gune basladim :)) Bu fotograflar benim icin dunyalara bedel:)) Nehir mutlu olduysa benim icin her seye deger bu mutluluk :)) Kocaman kocaman opuyorum ikinizi de :))

Sibelbek dedi ki...

Canım ne kadar mutlu olduğu her halinden belli. Güle güle oynasın hediyesiyle. Bu vesileyle tekrar mutlu yıllar diliyorum Nehir'e :)

ENERJİ dedi ki...

Güle güle kullanın.Nice yıllara.Moonishim çok naziktir:=))

kardelen dedi ki...

ne güzel hediyeler onlar öyle Nehir adına senin adınada çok sevindim canım moonsun döktürmüş yine ellerine sağlık...
Bu arada senide çok özlemişim canım bu aralar bağlantı sorunu vardı bende yine uzak kaldım sizlerden ama inşallah bundan sonra burdayım artık güzel yazılarda görüşmek dileğiyle sevgiyle kal...

Unknown dedi ki...

ne güzel hediyeler bunlar Nehir' e nice mutlu yaşlar :))

havvanur dedi ki...

WAWW TAA KITALARI AŞTI ÜNÜN HEMİ VEFALI İNSAN))MONİSHİME BAK NE GÜZELDE ÇİLEK YAPMIŞTA NEHİRDE SIMSIKI SARILMIŞ KISS ÇOCUK OLMAK NE KADAR GÜELLL MUTLULUGU DAİM OLSUN İNŞ NİCE HEDİYELERE))

icimdeki yolculuk dedi ki...

ne kadar güzel bir hediye olmuş nehire nasıl sarılmış güle güle kullansın

papatya dedi ki...

Allah bagislasin ne tatli bIr kiziniz var.Nehir'i opuyorum.Omur boyu guzel saglikli gunler diliyorum sizlere.Kenya'dan sevgilerle..

Primarima dedi ki...

Yaaa bu monişh varya bir gün kalpden göturucek birisini sevinc ve süprizden:)
Çok tatlı ayrıca el yazısı super duruyor...kirazla guzel gunler gecırın dıyorum:)

Meltem sabah sabah yorumunu okudum da blogumda yuzumu guldurdun cok cok cok cok tesekkur ederım ama bende var o uyuz silikonlardan ayakkabınınm içine tepilen cinsinden ama öyle bir icatki kardeşim her ayakkabının içine olmuyorki ayak numaram 38 o sılıkonlardan sebep 40 almak lazım kı sılıkon gırsın ayakkabıya...ee yaz geldı sandalet gıyıcem tabıkı sandaletın neresıne sokucaz sılıkonu:)))


Çok tatlı ve dusuncelısın cok tesekkur ederım ya valla mutlu oldum bu teklıfıne:)