27 Ağustos 2009 Perşembe

diziler-taşınma-kreş vs.


Artık yeni sezonda ki dizilerin ve yeni bölümlerin fragmanları dönmeye başladı tv de. Sabırsızlıkla bekliyorum! yaaaa lütfen başlasın artık. Kitaplardan kafamı kaldırayım ve dizilerin karşısında çakırdak çitliyim bir an önce.
Hani kuralları yazmıştım ya; çok kafaya takan olmuş! ama anlayan anladı benim mesajımı.. Neyse ben işime gelen kuralı aldım kendime göre:)
Bu sıralar pek fazla bi şey yapmıyorum gerçekten. Bütün gün elimde kitabım, psikopat gibi okuyorum sonra tam bitiyo kafayı kaldırayım biraz dünyaya diyorum. Yine başka bi kitap almışım elime. Gündüzleri havalarında serin olmasından faydalanarak nehir le parka gidiyoruz ara sıra, bazı akşamlar babasıyla bisiklet sürmeye iniyor. Bu sıralar en çok balkon da piknik yapmaktan hoşlanıyor hanfendi. Kahvaltımızı balkonda yiyoruz. Geçen akşam barbunya yapmıştım hatta barbunyalarıda beraber ayıkladık kızımla hem de hepsini:) biraz yedi sonra da babam pizza alsın balkonda piknik yapalım dedi. Bizde yaptık, hem acaip mutlu oldu, hem de en büyüğünden iki dilim pizza yedi.
Ve bazı günlerde biliyorum su israfından başka bişi değil ama çok da hayır diyemiyorum ivladıma; küveti biraz su doldurup havuz yapıyoruz:) onun israf ettiği suyu telafi etmek için ben yıkanmıyorum:P
Günler böyle hızlı geçiyo işte blogum. Aslında bu yazıyı normal cümlelerle yazıyorum ama bi yandan okurken aslında çok da kendimi vererek yazmadığımı hissediyorum. Hay allam ne oldu bana bilmiyorum, ilham perim ana kara ya gelmiyor bi süredir sanırım:)
Evle ilgili sorular gelmişti hemen cevaplıyorum: evimiz allah izin verirse kasımda bitiyor içinde ki bazı extralarımızı yaptırdıktan hemen sonra taşınmayı düşünüyoruz. Nehir için bi kreş ya da oyun grubu araştırmamız lazım en kısa zamanda, tabi taşınana kadar beklemesi gerekecek prensesimin.. Bu konuda yeni evimiz de de komşu olacağımız eski komşum sevgili emel de bize yardımcı oluyor sağolsun. Zaten bi yere karar verdiğimiz zaman ege il nehir aynı kreşe gidecekler, en azından bu işin en iyi kısmı:) Yeni ev, yeni muhit, yeni okul hoş eskisi yoktu ya :)) İlk kreşi olacak benim aşkımın. Bu konuda da biraz endişelerim var sevgili anneler. Nehir uyum sağlayabilir mi? kreşi sevecek mi? isteyerek mi gidecek ağlayarak mı? oooooooof sormayın bu konuda gerçekten ciddi meraklarım var. Evet evet endişeden ibaret değil cidden merak ediyorum prensesimin kreşe ilk tepkilerini. Umarım herşey çok güzel olur. Mutlu olmanı herşeyden çok istiyorum canım kızım..

16 yorum:

Sibelbek dedi ki...

mutlu olacaktır annesi, merak etme sen :)
belki ilk başlarda seni arar ama zamanla alışır, yaşıtı bir sürü arkadaşı olacak oyun oynayacağı.
ilham perisinin bu ara çok işi var galiba, bana da pek uğramıyor :P
seni buralarda görmek çok güzel arkadaşım :)
yeni evine hayırlısıyla taşın inşallah...

Adsız dedi ki...

hersey cok guzel olur ınsallah canım.nehırımızın ılk kres gunlerını bende merak edıyorum.ınsallah ev ıslerınde yolunda puruzsuz halledersın.zaten yakınlasıyoruz dımı.hoş burda ne kadar yakın olabılırsek.ıstanbul malum :) dızılerı bende ozledım sankı :) en cok adnan beyı :) yazını okumayı ozlemeısım .kendıne ıyı bak canım arkadasım.

lori dedi ki...

of kizim ne kadar az araliklarla yaziyosun yaw!
benim gibi mazeretin olsa "tamam" dicem. ozluyom senin lenn.
ha, Nehir iki gun sizlansa bile (bile diyom yani sizlanmicaani dusunuyom) ucuncu gun hemen alisir. ben eminim ondan :) akilli bidik o!
mucx

Hayalbemol dedi ki...

Dizilere hiç başlama bence, kitaplara devam et :) Yeni sezonda ailece başarılar diliyorum.

Zeynep'in Evi dedi ki...

ilk başlarda sıkıntı yaşasa bile mutlaka alışacak uyum sağlayacaktır, hiç merak etme..

Sinem dedi ki...

Henüz krese cocuk göndermemis bir anne olarak haricten gazel okuyor olabilirim :) ama bence Nehir cok kolay uyum saglayacak annesi. O aglamazda sen aglayabilirsin gibime geliyor :))

öykü dedi ki...

Ask ı memnu lar
Yaprak dokumlerı
zamanı baslıyor:)

MAVİ UMUT dedi ki...

Evin hayırlı olsun mutlu mesut bir hayat yaşamanı diliyorum.
Başta belki biraz anneciğini arar ama alışır, bence çok iyi oluyor çocuk için, harika sosyallaşıyor. Yeğenlerimde bunu gözlemledim.

tuğçeadaş dedi ki...

3 yaş!
tam kreşte arkadaşlarla kudurma yaşı. Bayılıcak ;)

Stil Direktoru dedi ki...

Ben de kitaplara devam derim, annesi ben anne değilim ama umarım en iyisi ne ise olur

Adsız dedi ki...

amanınnn zor günlermi bekliyor şimdi sizi taşınma telaşesi ben çocuklugumdan buyana 22 defa taşındım saydım bak şimdi:)

manii dedi ki...

Meltem'cim başlarda 1-2 gün seni arayabilir ama okulda arkadaşları ile oyunlar oynayıp birşeyler paylaşır bunları görünce hoşuna gidecektir daha bir sosyal oluyorlar yani sen evde ne kadarda ilgilensen bunu birkaç arkadaşı ile yapması daha farklı alışır hiiç merak etme sen...Ev işindede allah kolaylık versin canım...
Sevgiler...

Seda dedi ki...

Canım ben de e-5ten her gecisimizde sizin evlere bakıyorum. Cok guzel gorunuyorlar. Allah mutlu mesut oturmak nasip etsin.
Krese gelince bence Nehir cok çabuk alışacak.
Yani aynen istediğin gibi Nehir çok mutlu olacak.

denizanasi dedi ki...

çook çabuk alışıyorlar. başta gerçekten çok üzülüyorsun. ama sonra onlar için de vazgeçilmez oluyor. ancak en önemlisi kreşin iyi olması...

SMİLENA dedi ki...

MELTEMCİM GELDİM BURDAYIM.ONCELİKLE DİLERİM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR.UYUM KONUSUNDA SAKIN MERAK ETME ,ÇOCUKLAR ORTAMA HEMEN UYUM SAĞLIYOR.
BİZ KISMEN HALLETTİK İŞİMİZİ SAYILIR.YENİ EV TUTTUK.BİR İKİ EŞYA KOYUP GİDİP GELECEĞİZ 2-3 AY.YANİ KENDİ EVİMİZ VARKEN BİR İKİNCİ EV BU DEVİRDE DÜŞÜN NE SIKINTILARA DÜŞECEĞİZ.İNŞALLAH OĞLUMUZ OKUR DA BİZİ MAHCUP ETMEZ.KEYFİM YOK.BU İŞ KESİNLEŞSİN DÖNECEĞİM.
SİZİ ÇOK ÖPÜYORUM.

Necla Arslanyıkar dedi ki...

Nehir çok tatlı bir çocuk. Kızımın küçüklüğünü hatırlatıyor bana.