8 Ekim 2009 Perşembe

aman da kimler gelmiş:)


Ya ben hep bi şeyleri geciktirmeye başladım biliyorum, aslında çok rahatsızım bu durumdan ama yazıyı yazsam fotoğrafı koymuyorum, fotoları eklesem pc ye, yazıyı yazamıyorum. Vakitsizlik gibi geçerli bi mazeretim var. Var ama yine de biraz daha hızlı koştursam iyi olur şu blogumu:)
A aslında koçluk yapayım, her gün biraz antreman yaptırayım bloguma.
Başlığa gelince, geçen hafta bize 4 yıldır, 4 koca yıldır görmediğim, kızımı ilk kez göreceği için heyecandan geberik, eski bi dost geldi. Ortaokul, lise de dirsek dirseğe:) Ondan sonrası zaten karma karışık. Hayat bizi sık sık bir araya getirdi getirdi ama işte böyle uzun yıllarında araya girdiği oldu tabi. Canım arkadaşım Şeyda iş görüşmesi için İzmir semalarından İstanbul semalarına hızlı bi giriş yaptı. Bu sayede 4 günü de birlikte geçirdik. 4 koca sene görüşme ondan sonra her şeyi 4 güne sığdırmaya çalış. Allahtan canım arkadaşım hem bana hem nehir'e yetişti. İkimizinde gönlünü hoş eyledi, ikimizle de evcilik oynadı. Ben nehir'e accık gıcık oldum tabi, ya gitsene kızım odana kendin oyna falan dedim ama cık, nehir hanım Şeyda yı kafalamış bile. "Ama ben Şeyda teyzemle piknik yapıyoruuuuuuuuuuuum!!!
İyi de uleeeeenn ben de kahvemi sigaramı Şeydayla içmek, kafasını ütülemek istiyorum puahahaha:)
işte böyle aramızda kapıştık, pahylaştık, şişirdik kızcağızı. Gerçi nehir'i öpüp koklarken farkettim ki arkadaşımın gönlünde kocaman bi bebek özlemi var. Zaten sevgi dolu olan o kalbinde en büyük yeri henüz doğmamış bi velet rezerve etmiş bile. Canı gönülden geçirdim içimden allah nasip etsin anne olmayı güzel arakadaşıma dedim. Ne kadar da sakin, ne kadar naif ve sabırlı. Ne şanslısın be velet..
Burda beklediğimiz süre içinde işten iyi bi haber çıkmadı, ama en kısa zamanda güzel haberler alacağımızı umuyorum. Şeyda izmir e döndü, döndü ama bizim evde hala Şeyda konuşuluyor. İlk geldiği gün Serkan da ben de "özledik be kızım nerelerdesin" demiştik ama artık 1-0 öndeyiz, özleme sırası onda, mikrop ona da bulaştı, yaşasın kötülük:)
bizi özlemese bile nehir'i daha sık görmek istiyeceğinden eminim ehehehe:)
Şeyda yı kuaföre götürdüğümüz gün, hadi dedim sitenin içinde nehir'le bi kaç fotoğrafınızı çekeyim, "aaaa dedik beraber bi kaç yeni fotomuzda olsun arkadaşım! Sağa bakındık sola bakındık, sağolsun güvenlikten yardım istedik. O da bizi şipşakladı:) Kıs benim tipim kayıık çıkmış fotoğraf aklıma gelseydi ben de saçıma başıma bi el attırırdım:)
Nilgün bi daha ki sefere sen de ol ne olur çok özledik:(

20 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

4seneden sonra 4gün dolu dolu geçmiştir ne güzel allah kavuştursun. mankenlere taş çıkartırsın taşş ayoll acil rejime girme hevesi aşkı geldi bana:))bu arada meltem neden antalyaya gelmek istediğini bilmiyom ama anacım vala çıkgel başımlan gözümlen ben agırlarım seni..

MAVİANNE dedi ki...

ne güzel fotoğraflar
böyle eski dostla biraraya gelmek harika olmuştur

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

Allah kavuştursun cicim tabi ya dostluk gibisi var mı.
Allah en kısa zamanda hem iş hem bebek nasip etsin Şeyda'ya ve de Ceyda'ya :)))))))))

balböcükleri dedi ki...

şeklinmi kayık lan cillop gibisin manyak karııııı:))arkadaşını tez vakitte yumurtlasın diyorum.başka bişiii demiyoruuum.

Sibelbek dedi ki...

yok yok, hiçte tipik kayık değil, gayet hoş çıkmışsın... seni güzel hatun seniii :D

Adsız dedi ki...

çok samimi seni seviyom :)

Primarima dedi ki...

Meltemciğim hani benim yaşam koçu hakkında soru sormuşdun ya...
ne dıyeyım bılmıyorum ama bu kitap daha çok iş alanında yardımcı oluyor sana daha farklı bısey olabılır:)
İş alanında derken hedef...plan..başarı olarak ilerlemeni saglıyor tabı bunu iş olarak uygulamazsında başka bir hedefe yönlenırsın öyle ilerlersın amam psikolojik olarak rahatlamak için sanırım tavsiyem evrenden torpilim var adlı kitap olucak cunku onu okuyanlar cok rahatladıklarını iddaa edıyorlar bende okumadım henuz EVRENDEN TORPİLİM VAR adlı kitabı ama duyumlarım süper ve edinmek niyetındeyım.Ben bır ıkı gune kadar arastırıcam sana onun hakkındada bılgı verebılırım bu arada işine yarar bır kitap bulursam hemen haberdar ederım senı hiç şüphen olmasın:)

lezzettabağı dedi ki...

Ne güzel böyle uzun bir aradan sonra eski dostla hasret gidermek!Az da olsa o 4 gün size ilaç gibi gelmiştir değil mi?

BenimProje dedi ki...

Güzelim bencede Prima Rima nin tavsiye ettigi Evrenden torpilim var kitabini oku, cok güzel bende okudum ve cok begendim! Ayrica sende cok hos gözüküyorsun, bence hic bosuna kendine birsey söyleme : )

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

HASTALIĞI ONA BULAŞTIRARAK ÇOK İYİ YAPMIŞSINIZ.İNSAN ÖZLÜYOR UZUN SÜRE GÖRMEDİĞİ DOSTLARINI BENİMDE ALMANYADA YAŞAYAN BİR DOSTUM VAR 2-3 YILA BİR TÜRKİYEYE GELİYOR İNANIR MISIN ZAMAN NASIL GEÇİYOR ANLAMIYORUZ BİRDE YARAMAZ ÇAGRISI VAR Kİ HİÇ FIRSAT VERMİYOR YANİ AYNI SORUN BİZDE DE VAR:)))))))))))))

Adsız dedi ki...

cok guzel bır gun gecırmıssınız bellıkı.daha dogrusu gunler.Allah kavustursun canım.ınsallah gene gelır.nehırı optummmm.

denizanasi dedi ki...

ne güzel bir dört gün olmuş:) allah kavuştursun :)

Stil Direktoru dedi ki...

Ay ne güzel ya eski dostluklar anılar sevgi pozitif enerji budur diyorum, ben sana EVRENDEN ve KENDİMDEN moral ve yaşama sevinci yolluyorum canım.

Adsız dedi ki...

ÇOK SICACIK ÇOK HOŞ BİR BLOG...SEVGİLERİMLE..

herşeyden azıcık dedi ki...

Daha nasıl çıkacaksın sen gel birde benim halimi gör:))Ama ne güzel oluyor değil mi arkadaşlar gelince valla süper olmuş Nehircik fazlamı sarılmış ne? :)))

Syhn dedi ki...

birlikte büyüdüğün insalarla araya ne kdr zmn girerse girsin işte böyle kaldığı yerden devam ediyor insan.
inşallah bi daakine nilgünde olur yanınızda:)

fotograflar ise çok güzel!

EZGi :)) dedi ki...

çok güzel çıkmışsınız resimlere eski dost gibisi yok ne güzel bir araya gelmişsiniz

beenmaya dedi ki...

bize de allah kavuştursun demek düşer o halde bu dolu dolu geçen 4 günün üzerine :)))

Adsız dedi ki...

fotoğraflar çok tatlı.. :)
insan yıllar sonra candostunu bulunca bırak 4 günü 10 güne bile sığdıramaz hiçbişeyi. ama size iyi bi doping olmuş.. yaa şu "heyecandan geberik" lafına çok güldüm ben alemsin valla :))

kardelen dedi ki...

Canım yaa bende eski dostlarla görüşmeyi ne çok isterdim imrendim valla bu güzel resimleri görünce. Şaka bir yana senin adına çok sevindim canım dostlarla bir raya gelmek insanı her zaman mutlu eder..Bende yapabilsem ne güzel olurdu...