4 Ekim 2009 Pazar

hafta sonu

yerde yatarak ekler pasta yiyen nehir...

bu da çaki:)

Dün akşam bizim eve prenses geldi biliyomusunuuuuuz?
Kuzenler Sinem Umut ve kızları Ezgi bize geldiler. Ne kadar özlemişim anlatamam! Ezgim ne kadar da büyümüş, ne kadar tatlı dilli ve güleç olmuş. Dün geceden beri aklımızdan çıkmadı şirine. Nehir ablan seni çok seviyor, tabi serkan amcan da ama beeeeen, ben sana aşık oldum be teyzem. O sesin, gülüşün şaka gibi, çizgi film kahramanı gibiydi. Günümüz sayende daha da güzel geçti. Sen hep gel bize olur mu tatlım. Neyse gece uzun ve yorucuydu iki prensesin aynı anda depişmesi pek hoştu. Gerçi alt komşumuz ne düşünüyordur bizim hakkımızda bilemiyorum:) Ha bu arada bütün ses ve gürültü nehir' den çıkıyor sizi temin ederim:)
Çok güzel tıkındık, karnımızı doyurduk ama karnımızın doyduğunu ezgi ve nehir kocaman birer tabak tarhana çorbasını içince hissettik.Neyse cadıların uyku saati gelince saat 8 gibi kuzenlerimizi yolcu ettik. İşte tam da bu sırada eşimin diğer teyzesinin kızı aradı. Sonra ilerleyen saatlerde onlar geldi. Onlarda çocuk olmadığı için nehir uyuduktan sonra ki şarap sigara bira muhabbetimize de onlar eşlik ettiler sağolsunlar. Gecenin ilerleyen saatlerinde yatağa kavuştuğumuz da sızmıştık karı koca, allah'tan prenses müsade etti de sabah biraz uyuduk. Bu sabahta güzel başladı. Ta ki canımı sıkan bi telefona kadar ama uzun sürmedi O'nu üstümden atmam. Ardından güzel bi kahvaltı iyi geldi:)
Havvanur arkadaşım geçen postum da bi yorum da bulunmuş "seni okuyan birinden dolayı her şeyi yazmıyosun sanki" demiş. Şaşırdım nasıl da hissetmiş, nasıl da görebilmiş. Evet geçenlerde kendi arşivimi okudum da satır satır ne kadar güzel, ne kadar açık ve ne kadar içten yazıyomuşum ben eskiden. Şimdi öyle mi ya? Çok üzgün olunca da yazmıyorum, çok mutlu ve sevinçli olduğum zamanlarda da yazamıyorum, e sebebini söylememe gerek yok sanırım!?!?
Ne garip bi duygu bilsen blogum en kısa zamanda blog adresimi ve blog adını değiştirmek istiyorum. Ama sizlere nasıl yeniden tek tek ulaşıcam bilmiyorum. Biriniz akıl verin yahuuuu:):)
Ohooo ben yine dağıttım konuyu, bugün devam ettik güne, geçen haftadan beri nehir'in yeni sezon eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz. O outlet senin bu outlet benim ucuz ama kullanışlı olsun derken biraz eksiklerimizi tamamladık:) Bu yaz başından beri 4-5 cm boyu uzadığı için bütün kıyafetler aynı anda küçüldü:) Kızlar varsa kızlarınızın küçülen kıyafetleri vs. haber verin. Kışlık ayakkabı falan mesela 26 numara olsun lütfen:):) Aslında ebru' ya söylesek de bir de çocuklar için bi elden ele blogumu açsak acaba. Hepimizin çocukları peşpeşe nasılsa:)
Bu arada nehir'in fotoğraflarını çekerken çok garip bişi oldu çok acaip bi görüntü çıktı kızımın içindeki "çakii" ortaya çıktıonu da koydum yazıma sakın korkmayın ama bu iş nasıl oldu belki sevgili tuğçe bana açıklar.
Ay blog dostları evle ilgili güzel gelişmeler var yine 30 kasıma kadar evi boşaltıcaz ama en azından ev sahibimizin bize kontrattan sonra bi ay daha süre verdiğini yazılı bi belgeyle ev sahibimize imzalatmayı başardık zira bu yazılı anlaşmayı yapmadığımız ve de evi kontrat bitiminden bi gün sonra bile taşınsak ev sahibimizin bizden bir yıllık kirayı talep etme hakkı varmış. Aslında yasalarda bilmediğimiz çok fazla şey var ve herkesin danışabileceği bi avukatı olması lazım. Kulaktan dolma bilgilerle bi çok önlemi alamıyoruz. Sağolsun bize bu konuda yol gösteren her türlü yazılı belgeleri hazırlayan bi avukatımız oldu. Ben ev sahibiyle olan ilk dialogda çok üzüldüğüm de bunu hakkettiğimi düşünen "biri" olmuştu ama büyük allahım yine gönlümüze göre verdi ve yine dürüstlük ve doğruluk kazandı ve allah yine bizim yanımızda oldu çok ama çoook şükür. Bir de dün yeni evimizden aldığımız bi bilgi de bize bi öncelik tanınacağı ve evimizin anahtarının kasım ayı içinde verileceği söylendi. İnşallah ve de maşallah:):) Sıkıntımı paylaştığım üzere bu güzel haberi de sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize iyi dilekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim.

28 yorum:

tasarım mekani dedi ki...

ne diyeyim... bu postunda cok samimi yazmissin :))) eger olaki degistirdigin zaman blogunu haber verirsin bizlere .. guzel bir hafta diliyorum.. medinem

mutfakcini dedi ki...

Hiii Meltemm bak söyliim.Prensesini yer yutarım ben :) elimden alamazsın.allahım o ne cilve :)hırpalasana benim yerime bi,şöyle sıkıştır, her yerini ısır azıcık da ohhh :)

ruhdagı dedi ki...

Aman başka blog açarsan bir e-mail postalamayı unutma :)

Nehir'in keyfine hayran kaldım.

Sevgiler.

havvanur dedi ki...

sahi çok samimi olmuş tam meltem olmuş yani kendin olmuşun kız aptala malum olurmuşya bazen bnm içime bişiler dogarr:))akıllı görünen saflardanım:((valla bu blog işi biraz yaş koca tarfına hiç demicen koca hariç kendi tarafındanda en güvendigine yoksa varya hayat hep laylom degil valla şifreleyebilir yada kendine has bi blog açabilirsin aslında bend istiomda ugraşamam gibi cadolozlarımdan vakit olurmu gerçi bn elifle hial için düşünüom kendime açmışım yaff :))evede sevindim kasıma az kaldı allah agzınızın tadını bozamsın kıskananlar orta yerinden çatlayabilir hıh sefan olsun şu kıyafet işide güzel fiklirmiş ehu ehu blogu taşırsan benide al yanınaaa:))kambersiz dügün omassss

lori dedi ki...

evine cok sevindim askimcim. kasimda kendi evine geciyosun kismet olursa? oyy cok guzel!
nehir'in resmi nasi cikmis oyle? cidden kisa lens falan mi taktiniz? hayir Ozge nie acikliyo , o mu lens takti kiza?
ne guzel yaa kalabaliksiniz boole , yigenler, kuzenler falan.. ne kadar ozendim walla.

ayy ne dicektim asil onemlisi bak canikom!
mail adresini buraya yaziyosun ok , sonra diyosun ki "ben blogumu kapatiyom, yeni blog acinca hepinize adresimi yollicam, beni okumak isteyenler adreslerini biraksinlar"
blogunu okuyan herke$$ sana mail atar (ben oole yaptiydim)
blogumu acinca da, herke$e toptan mail yolladim..
yeni blog adresini de kimselere verme. bura senin ozelin yanii!
haydin bu kadar tasviye (evt tavsiye deel) ve ogut ve simbirti yeter. ben kacar..
mucx!

kardelen dedi ki...

sen adresini değiştir bize söylersin yorum kısmıyla bizde hemen ekleriz seni. ev işine çok sevindim meltemcim inşaallah bir an önce anahtar teslimi yaparlarda taşınırsın. Allah her zaman yardım eder merak etme canım sevgiyle kal...Prenses yine çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun öptüm yanaklarından...

herşeyden azıcık dedi ki...

Adresleri bir yere not et sonra tekrar kaydet en basiti bu olacak sanırım çünkü yeni adresini buraya yazdığında hiçbir anlamı kalmıyor , ev işini hallettiğinize çok sevindim neyse azıcık vicdanı varmış millet çok akıllı valla bizde kiracının her dediğine evet diyoruz safmıyım neyim:)) (yazan yeni akıllanan canavar ev sahibi:)) Nehir aslında ilk başta değişik çıkmış ama tekrar bakınca son derece orjinal bir foto olmuş bak kızım eğer mavi gözlü olsaydın bu şekilde olacaksın diye gösterirsin artık:))Ayrıca beyaz halının üstünde o ellerle yatmasına izin verdinya canı gönülden tebrik ediyorum seni:))

Sibelbek dedi ki...

Yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun Meltemcim. Allah bize de nasip etsin inşallah :)
Nehir süper çıkmış fotoğraflarda, yerim o çikolatalı ellerini ben onun! :)

tuğçeadaş dedi ki...

:))))) meltemcim vallaa kırmızı göz olayını açıklayabilirim, ama bu çaki durumu beni bile korkuttu :))
tatlı nehirin gözleri nazar boncuğuna dönüşmüş işte ;)

Ev olayına çok sevindim canım, anlaşmanız iyi olmuş.
En kısa zamanda kendi evinize gidersiniz inşallah...

zuzuların annesi dedi ki...

Meltem'cim,öncelikle güzel kızına maşallah,lafın gelişi değil ama gerçekten çok tatlı:)
Hani geçen gün sen de bana bir yorumunda -sıkıntının sebebini sezdim yada aynı yerden yaralı olduğum için bana öyle geldi- vs. demiştinya,o aklıma geldi havvanur'un yorumunu ve senin yazını okuyunca:)
Ben de yazacaktım daha önce sana,
hissediyorum vs. diye ama hem karışmak hem de başıma iş almak istemedim:))Bilirim o kısıtlama duygusunu,buluttan nem
kapanları:)Ben bloğu geçtim, yorumlarımı bile çok dikkatli yazıyorum artık,uğraşamam çünkü,
o yüzden bu kadar yeter:))(Umarım buna da atlanılmaz:)
Bloğunu şifrelersen mutlaka haberim olsun.
Ev işinizin yoluna girmesine de sevindim...Eee sabraden derviş:)))
Öptüm canım...
Not:Şu Anti nazar!a da gülüyorum ya her seferin de alemsin:)))

Bahar Ulus dedi ki...

hay allah o ne pozlar oyle :)

balböcükleri dedi ki...

bızdaki keyif kimsede yok.ye iç yat bide mıç.hahahaha.ya kızaaaaam çocuğa lensmi taktı bu dedim tööbe.çaki yapmışın yaaaaa delüüüüüü.yazık len.

balböcükleri dedi ki...

bızdaki keyif kimsede yok.ye iç yat bide mıç.hahahaha.ya kızaaaaam çocuğa lensmi taktı bu dedim tööbe.çaki yapmışın yaaaaa delüüüüüü.yazık len.

gulnihal kalfa dedi ki...

:D bu kız gün gelecekte sanki bu foto karelerine sğmıyacak, öyle büyüyor maşallah. meltemim şimdiden ev için hayırlısı olsun umarım kazasız belasız atlatırsınız, birde yeni bloğu cidden düşün ... öptüm sizi

balböcükleri dedi ki...

ya nehir ne yiyo gı.tırtıl kurabiyemi ekler pastamı.çokta iştahlı yiyo canım çekti.hahahahaha

balböcükleri dedi ki...

blog adı gayet ii niye değiştiriyonki bu kadar adamı bida bir araya zor toplarsın.o zaman herkese tek tek mail atcan

svl dedi ki...

son resim enteresan cıkmış gercekten...korktum

blogunuz çok cici takipteyim..

allımorlu dedi ki...

çekinceler hissederek yazmak zor olmalı,varsa bir yolu değiştir tabi..
nehir çok tatlı herzaman ki gibi ama şu en son resim bihayli ilginç:))

Sinem dedi ki...

Aman tanrim yerim ben o kirmizi cikulatali dudaklari. Masallah diyorum Nehir'in istahina, darisi bizimkinin basina. Bu arada tarhanani epey bir götürdü, bu da sevindirici bir gelisme :)

Adsız dedi ki...

Canım eskisi kadar boş vaktim olmadığımdan yorum yazmada geç kalıyorum .kusuruma bakma.ben yokken neler olmuş neler.

eklerı degılde ebruli gibi nehiri yemeyi tercih ederim.

Allah nazarlardan saklasın.
resımlerı harıka.harıka poz verıyor.bu cocukta ayrı bır yetenek var.

son resıme gelınce lens takmıs meltem cocuga , Allah ıyılıgını versın dıye soylendım.ne bılım bıyık yaptıktan sonra, yağmur altında ıslandıktan sonra senden herseyı beklerım .saka saka :) annelıgıne kızına hayranım , bılıyosun.Allah evınden huzuru eksık etmesın.

Kuzen olayına hıc gırmıyım , bende bır tane bıle olmadıgından , tadını cıkar hayatın.

Ev konusunun hallolmasınada sevındım, bana yakın olucaksın artık.Tanısırız ınsallah ılerıde.

Blog adı degısırse , haber verecegın ılk kısılerdenım , hatırlatmama gerek yok dimi!!!

Ve ne zamandır bu kadar ıcten degıldın yazında , en ıyısı bundan kurtul , baskalarının senı etkılemesındende.

Sana kocamam mutluluklar dılerım.opuyorum canım benım.

Stil Direktoru dedi ki...

cok tatlı bır kızın var allah nazarlardan korusun canım benim

MAVİANNE dedi ki...

nehir nasıl şeker
bayıldımmmm :))

İDEA dedi ki...

Hadi bakalım hayırlısı olsun MELTEMİM.En güzelini hakediyosun herşeyin.

Ve kızışuma gelinceee yer teyzesi onuuuu yer yer.Ya her gün büyür mü bu kadar insan ya.Yok yok bence sen bizi kandırıyosun.Senin şuan 20 yaşında bi kızın var.Ve bu fotoğraflar onun çocukluk fotoğrafları.Sende bunalrı ara ara koyup bize sunuyosunnn he he he he :))) beni bulduğun yerde boğacaksın biliyorum.Yaşını çıkardım diye ortaya :)))))

Bellek Kutusu dedi ki...

Yeni ev hayırlı olsun, umarım tüm sıkıntılar geride kalır...

Adsız dedi ki...

ya meltem nehirin ilerki yaşlardaki halini çok merek ediyorum senin gibi neşeli bir annesi varken:):):)
ne pozitif bir insan olacak kim bilir...

İlk... dedi ki...

Meltem'cim merhabaa...
ooh keyfe bak :) ellerini yesinler senin... :):)

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

canım bloğu kitleyip sadece davetli üyelere açık tutabilirsin.ama sakın bana davet göndermeyi unutma.
ben o çikolatalı eli,o dudakları yemezmiyim nasıl güzel bir görüntüdür öyle maşallah 41 kere

Çakıl' Mom! dedi ki...

bu ekler yeyiş, bize bu bloga ekledi meltemcim :) bu nedir yahu, bittim.