16 Mart 2009 Pazartesi

ağrı dile geldi :(

Prensesim sonunda arkadaki azı dişlerini çıkarmaya başladı. Bunca zamandır kabaran, ağrı yapan, iştah kaçıran, çıktı çıkacak dediğimiz arka azı dişi çıktı kızımın. Altta ve üstte 8' er tane olmak üzere toplam 16 inci tanesine bir yenisi eklendi. Ama daha ağrıları bitmedi. Diğer dişlerde canım yavrumun şişmiş olan o pembe güzel diş etlerini patlatmak için sırada bekliyorlar:( Bunca diş çıkarken bu kadar dramatize ettik mi diye sorarsanız; tabi ki etmedik. Bebekken biraz ağladı, biraz uyudu, biraz uyandı. Kucağımıza aldık biraz sevdik, biraz salladık vs. Şimdi ise gece uykudan uyanıp göz yaşları içinde "annecim çok ağrıyor, babacım çok acıyor öpermisin geçsin" dedikçe serkan da ben de ne yapacağımızı şaşırdık. Dün gece bir uyuduk, bir uyandık neredeyse geceyi ayakta geçirdik. Yeni dişin hayırlı olsun annecim:)





6 yorum:

Sinem dedi ki...

Ah kücücügüm, ne zor sey o disleri cikarmak hem de bir de azilar. Gecmis olsun hepinize, zor da olsa büyümek güzel, darisi basimiza.

meltem dedi ki...

sağol canım. zor geçiyor gerçekten ama dediğin gibi aslında büyüyor:)
darısı başınıza..

ilkiz dedi ki...

Ah canımm kıyamam,okurken on yıl önce Ankara da sizin evde Arcanın diş çıkardığı gece ve senin deli gibi ağlayışın aklıma geldi:))sabahlamıştık hep beraber...geçecek hepsi ve sonunda oda bizim gibi dişli bi hatun olacak:)))

meltem dedi ki...

ahahaha:)))) öyle valla bacım

Opal dedi ki...

cook tali bi kizin varmis ya..masallah. iade-i ziyarete geldim ben de :))) cok begendim sayfani. hele kopekleri gorunce daha da bi delirdimm! mincirmak istedim!
sevgilerle..

meltem dedi ki...

çok sağol, kızım çok tatlı bir cadı :)