29 Mayıs 2009 Cuma

mutlak huzur

Evet altınoluk dan ilk yazımı yazıyorum kızlar:) hem de serin bi yaz akşamın da kuş sesleri ve bahcedeki itlerin havlamasının eşliğinde balkonda ki büyük salıncakda yatarak! nazar etmeyin ne olur:) nasıl huzurlu, nasıl sakin bi akşam anlatamam. Mis gibi bi hava, salıncak da hafif tatlı bi rüzgar,üstümde pembe bir pike. Hayal edebiliyomusun benim halimi,nasıl mayışık nasıl yayılmışım düşün. Şu sigarada olmasa oksijenden beyin damcıklaması olucam:) Burda sahile uzak ama dağa yakın, ağaçlar içindeyim. Nehir arpası fazla gelmiş beygirler gibi bütün gün koşuyo,zıplıyo deliriyo. Her sabah kalkıp önce sezar la suzinin yemeklerini veriyor dedesiyle. Çiçekleri suluyo,balkonu yıkıyor,her seferinde ayağı kayıyo düşüyo, sonra ağlıyo:) Annemle kayınvalidem laflıyo, ben paso kitap okuyorum,biri bitti. Öbürüne başlamadan önce ara verdim biraz, e size de havadisleri yazmam lazım di mi ama:) Yani burası acaip huzurlu ve güzel. Ah istanbul hem özleniyorsun hem bıktırıyorsun! Bu arada hava serin olduğu için henüz denize giremedik sahile gittik ama yüzemedik:( Resimmi? ya sormayın kızlar dedim ya çok tembelim bu sılaralar. Resim ara sıra çekiyorum,hadi çektim diyelim bilgisayara aktarmıyorum falan filan yani. Evet evet tembelim cidden. İnan pc kucağımda yazıyorum ama bi yandan da sallanıyorum. Birazdan uykuya dalarım kanımca, o yüzden bana müsade.. söz kızlar en kısa zamanda resimleri koyucam. Yarın sabahtan izmire gidip sevgiliyle kavuşucaz inşallah,ordanda manisaya geçip sevgili arkadaşım nalanın düğününe gidicez. Pazar günü tekrar altınoluğa döndüğümüzde düğünden bahsederim uzun uzun. Şimdilik hoçkalın...

19 yorum:

kubra zeynep kara dedi ki...

bizim içinde dinlen tatil yap bir güzel:)

gulnihal kalfa dedi ki...

Yaa Meltemim beni de götür :(( Fina öncesi ah ah. Nazar deymesin kefinize.
Öptüm sizleri

İDEA dedi ki...

NAZAR ETME NOLUR,ÇALIŞ SENİNDE OLUR :)

İzmirime selamlar MELETİMCİM.
Ve iyi tatilller.

öykü dedi ki...

boyle mutlu huzurlu bı esıntıyı bızede tasıdgın ıcın tskler meltemcım
darısı basımıza ben de kacıcam yakında ama bı haftacık:)

mutfakcini dedi ki...

Ay ne güzel yaaaimrendim Meltem vallahi.Benim de gidesim var buralardannn :) İzmire önümüzdeki ay gidiyorum ben de :)iyi dinlenmeler,iyi eğlenmeler canımm.

Nazpek dedi ki...

ohhh mis gibi tatil havası buraya kadar geldi valla

Primarima dedi ki...

Ohoooo tatile gitmiş yayılmış yatmış üstünde pike altında salıncak...tabi tembel olucak hanıma bak:)
resım ıstıyoruz resım ıstıyoruz resım ıstıyoruz resım ıstıyoruz!!!!

Seda dedi ki...

Canım calışırken İstanbul gibi buyuk ve kalabalık sehirlerde olmak zorundayız maalesef ama en azından arada kacabilecegimiz ve kafamızı dinleyebilecegimiz yerlerin olması bile cok guzel.
Bizim icin de doganın, temiz havanın tadını cıkart.

Butikpartim dedi ki...

Ne güzel,benim de dinlenmeye çok ihtiyacım var..Darısı başıma:)

Adsız dedi ki...

ohhhh ne güzel o salıncakta sallanasım geldi şimdi:)

darısı başımıza inşallah şöyle tatlı bir deniz esintisi:)

Sinem dedi ki...

Bu kafa dinleme olayi herkese lazim. Nehir'de ananne, babaanne ye devredilmis ne güzel.

Sibelbek dedi ki...

Canım o salıncakta olmak istedi ama şimdi :(

mutfakcini dedi ki...

Meltemcim şekerimmm :) bana hemen mail atıyosunnn hediyen yola çıkmak için bekliyooo :)

denizanasi dedi ki...

iyi tatiller:))

İDEA dedi ki...

MELTEMMMMMM, yakaladım snei ordasın tam karşımdaaaa nerelerdesins en.Ne bir maik adresin var ne başka bişey merak ettiğimde ulaşamıyorum sana.Şu sayfaya mail adresi ekle lütfennnnnn.

gulnihal kalfa dedi ki...

meltemim senin izin http://gnhnm.blogspot.com/2009/06/yuva-home_3611.html iyi seyirler :)

Adsız dedi ki...

CANIM YAZINI YENI GORDUM.BENDE NEDEN YAZMIYOSUN DIYE HAYIFLANIYORDUM.IMRENDIM SANA.BIZ HENUZ TATILE CIKAMADIK.SEVDIKLERINLE ORADA COK MUTLU BIR TATIL GECIRMENI DILERIM.ÖPUYORUM.

SMİLENA dedi ki...

OH OH,DENİZ,SALINCAK ,TEMİZ HAVA VS.NE DİYEYİM ŞEKERİM.ALLAH TADINIZI BOZMASIN.
RESİMLERİ BEKLİYORUZ.
NEHİR KUZUYU VE SENİ KOCAMAN ÖPÜYORUM

babycakes dedi ki...

benim de bu ara tatile gidesim var ama gidebilecek ortamım şu an için mevcut değil ben de bu yüzden bu ara sürekli kendimi kandırıyorum " canım tatil için daha erken, hem deniz daha ısınmamıştır, gitsek nolcak çocukları hasta edip gelicez" vs vs... ama birer birer blogcular tatil yapar oldu:))) artık kendimi de pek kandıramaz duruma gelir oldum:))) bu arada iyi eğlenceler, bol güneşli günler:))