11 Mayıs 2009 Pazartesi

nerden başlasam?

hay allahım günlük bu adı üstünde,öyle sevgilinin laptop ından ayda yılda bir girip yazmakla biter mi? hayır hadi bitti diyelim, nasıl başlanır nerden başlanır bilmiyorum ki! valla ne yazacağımı şaşırdım, kafam allak bullak oldu. Benim kıs hala tamir olmadı. O yokken ne gündemler kaçırdım yaw 1 mayıs geçti, 8 mayıs geçti, 10 mayıs geçti:) valla bilgisayar olmayınca insan da bazı rahatsızlıklar baş gösteriyor. İlk günler bi şaşkınlık,bi aptallık oluyor insan da, takip eden günlerde bi boşluk, bi neydüğü belirsiz bi hal alıyor insan. Daha sonra ki günlerde bi kaşıntı alıyor ki insanı sormayın. Hatta öyle ki ben de baş dönmesi ve halsizlik bile yaptı o derece yani:)
ay anacım bi de meraklıyım ben sorma, hani yazmıyorum onamı üzülim kim ne yapmış, ne yazmış,ikkuş ne almış, öykü ne yazmış, lori nerelere getmiş valla merak içinde kıvranıyorum. İşte sonrasında da bi karın ağrısı, bi baş dönmesi hasıl oluyor :)
Doğumgünüm geçti bu arada, herkese teşekkür ederim. Güzeldi evet; sabah prensesim kalktı iyi ki doğdun melteeeem, mutlu yıllar sana dedi. Öptü sarıldı sonra, benim doğum günüm ne zaman gelecek diye mızmızlandı. Anneciiim; ben sana büyüyünce doğum gününde hediye alıcam dedi:( ben gözyaşlarımı tutamadım. Neden ağlıyosun ki mutlu olman lazım dedi. Sonra ben hönkürerek ağladım.Mutlulukdan annecim dedim büs bütün kafası karıştı yavrumun. Benim hediyem sensin annecim dedim:) Bütün gün telefonla konuştum, tebrikleri kabul ettim hem şımardım hem sevindim. Bütün dostlarımın bütün sevdiklerimin sesini duydum çok şükür hepinize tekrar teşekkür ederim. Sevgili de aşkım iyi ki doğmuşsun iyi ki benim olmuşsun dedi, hepten duygulandım hediye almadığı için beni laflarıyla sarhoş etti, kata kulliye getirdi. Nehir' e sor bakalım baban ne almış dedim. Babaççım anneme ne aldın dedi. Sevgili de kızının kulağına bişeyler fısıldadı nehir de geldi ve bana biiiiiiiiiip dedi :) yani ben bipliyom orasını anladın sen onu :) Sevgili anacım bana sabah yataktan kalkmış kart sesiyle şarkı söyledi telefonda ah aaah dedim içimden şöyle iki adım yerde olsada canın çekince bi koklayı versen ananı bi öpüversen. Hay allam bu kızda büyüyünce kimbilir nerelerde hayat kuracak kendine, meltem hanım sen asıl o zaman gör bakalım sevdiğin kokuya hasret kalmayı dedim!! hayatın kendisi bu aslında, normal olanda bu, kim nerde nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın, yeter ki kalbimizden o sevgi, bedenimizden sağlık eksik olmasın.
Akşamda kayınçom ve eltim bizi yemeğe götürdüler. Çok güzeldi. Rejimide bozduk valla, hoş benim ki de nasıl bi rejimse çaktırma:) Çok güzel bi akşamdı, çok güzel bir jestti:)
hani beyim hediye almadı ya; valla önemli değil, sevgilim ve kızım yanımda olduğu sürece yemişim hediyesini. Ama seneyede böyle olursa oyarım :))
Doğum günümde planımız olduğu için görüşemediğim teyzem cumartesi bizi davet etti. Hediyemi de verdi, en sevdiğim yemekleride yedirdi. E bu da şans annem uzakta ama en azından anne yarısı yakında:)
Pazar günü annler gününü sevgilinin teyzeleriyle ve kuzenleriyle bir arada geçirdik. Çok güzel bi pazar sabahıydı. Hepimiz genç ve yeni anneler birbirimizin de anneler gününü kutladık:)
Of of şimdilik bu kadar, nehirinde parti hazırlıkları var bu arada yarında onu anlatırım size..

EY SEVGİLİ BLOGUM ÖZLÜYORUM SENİ....

bak; bu yine 10 gün falan ortada gözükmez sanma!!! bu sefer bu kadar ara vermem, veremem zira uyuzlar gibi kaşıntı tutuyo beni valla bak :)

16 yorum:

havvanur dedi ki...

kıs sen eşini nie beklionkii enişteye kaldısaa çok beklrsin valla bnm pc bozulunca formatı falan gelice yükleniom dogruu pc haastenesinee eşlerin işne gelemzz canlarına minnett tavsiyem yarın yüklen sende:))arayı uzun açma kıss by

Kızıl dedi ki...

Sevgili Meltemciğim doğum günün ve de anneler günün kutlu olsun şekerim. Geçti biraz ama olsun :) Sağlıklı, huzurlu, mutlu, ailenle ve tüm sevdiklerinle güzel yıllar sizin olsun canımcığım.

Lütfen arayı çok açma, tadı olmuyor çok sen olmayınca.

Görüşmek üzere, sevgilerimle...

kubra zeynep kara dedi ki...

kendine böyle alıştırıyorsun sonra kayboluyorsun bizde de başlıyor o bulantılar baş dönmeler.
soldan sağdan gelmeler:))

bir an önce pcne kavuşmanı istiyoruz.
hani genel olarak sağlığımız için::)

Adsız dedi ki...

cok merak ettık canım ya.nerelerde kaldın .bıdaha gıtme pc bozulmasın :) neyse cok cok öptum.gecmıs dogum gunu ve anneler gunun yenıden kutlarım.sevdıklerınle nıce , boyle guzel gunler kutlayasın.

Nazpek dedi ki...

Doğum günün ve anneler günün kutlu olsun sevdiklerinle birlikte nice yıllara

Adsız dedi ki...

melteeeeeeeeeeeeeeeemmm hoşgeldin. özledik seni de nehir i de. Dogum günün geçtii dolunay ın dogum günüsü gectii sen hala ortalarda yoksun .biliyorum pc bozuk ama artık net cafede mi yok canım diye söylenmeye baslamıstım bizi bu kadara merakta koma. ben paranoyayayımdır bir saatten sonra söyle mi oldu böyle mi oldu diye evham yapamaya baslıyorum sonra onlara kendimde inanıyorum. Neyse hosgeldin iyisin :)
senden sonra kriz vurdu beni hediyeler geldi sadece para verip bişi almışlıgım yok wallaa benden yana pek bişye kacırmadın yani :D

Sibelbek dedi ki...

Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun...
öpüyorum çok...
özledik valla, hadi acele et!

lori dedi ki...

vl$ vl$ vlll$$$$$$
dogumgununu de kutluyom, analar gununu de kutluyom..sana hediye almayan ama biiip'li laflar soyleyen kocani da kutluyom(!) yani eniste bi laptop alayin ya bu kiza be.. (yedim kufuru biiip)

Anne İş'te dedi ki...

doğum gününüz ve anneler gününüz kutlu olsun.

Anneciğim için esirgemediğiniz dualar için de çok teşekkür ederim.

Ful yaprakları dedi ki...

biz de seni çoooooook özlüyoruz:))

Unknown dedi ki...

huzurunuz sağlığınız yerindeyse ne önemi var hediyenin sizin mutluluğunuzdurönemli olan ee buda varsa daha ne.yazınız çok içtendi.hepsini okudumhalada aşağılara bakıyorum devam ediyormu diye:)
sevgilerle

Sinem dedi ki...

Melteeeeeeem nerdesin, ses ver :)

havvanur dedi ki...

daha çok beklicenn bnd seni açıkgöz sanardım ıhhh degelsin enişte yaptırmaz bee senin ksı kucakla doru bi tükana gidiver bee kıs e hade

Rahsan Collyer dedi ki...

Geçmiş doğumgünün ve de anneler günün kutlu olsun Meltemcim. Daha nice nice güzel, mutlu, sağlıklı senelere... Hadi acele et, bul bi çare de şu bloğu öksüz bırakma!!!

öykü dedi ki...

meltem nerelrdesın ?

Ful yaprakları dedi ki...

çok özledik nerdesinnnnn:)