22 Mayıs 2009 Cuma

NOBEL ÖDÜLÜ!


Şuan göz yaşlarım, göz pınarlarımda toplandı,burnumda bi sızı damlalar yanaklarıma döküldü dökülecek ama suratımda koca bi gülümseme, hemen pc başına oturdum. Yazmam gerek hem de hemen. Bi de yaşlanmış gözlerimden net görebilsem ekranı daha kolay olurdu ama:)
Önce en baştan başlıyiim, bu sabah erkenden yollara düştüm kuaföre gidip bembeyaz olan saçlarımı boyattım, kestirdim. Saçlarımdan gür olan kaşlarımı çim biçme makinasıyla aldırdım puahahaaa:) ya bu da ayrı bi kaos arkadaşlar bayan olmak zor bilirsiniz ama neden tutam tutam dökülen saçlarınızın dökülmesine engel olamaz, gürleştirmek için ne yapsanız sonuç vermezde, istemediğiniz yerdeki bütün tüycükler büyük bi hormon desteğiyle uzar da uzar anlamam:) var mı anlayan ? Ben kendimle meşgulken kızımda ananesiyle başbaşa takılıyor. Tabi cep telefonum olmadığı için ne yaptılar ne ettiler haberimde yok. A annem geldi söylemedim di mi? evet evet torunun doğum günün de bi kez daha bizimle olmak için angaradan geldi canım annem.
Kuaförden sonra dışarda ki diğer işlerimide halledip çarçabuk eve döndüm ve kızım hemen kapıda " seni çok özledim annecim dedi, hemen arkadasından; "aaaa ne kadar cüzel görünüyorsun annecim" dedi. Sonra başladı bütün gün ananeyle yaptıklarını anlatmaya. Nasıl mutlu,anlatıyo da anlatıyo. Hamurdan yaptıklarının hiçbirini bozmamış ben gelene kadar annem de görsün diye saklamış. Daha sonra küçük hanım benden para istedi, ananesiyle fırına gitti ekmek aldı geldi. Sonra hep beraber kurabiye yaptık, nehir fırının başında bekledi. Akşam yemeğinde mantısını yedi, üstüne kurabiyelerini yedi. Bi saat önce de uyumak üzere yattık. İkimizde bi süre kipak okuduk:) evet evet ben karıncalı kipakımı okucam dedi, ben de kendi kipakımı okudum. Sonra arkasını döndü ve gözlerini kapadı. Sonra birden sessizce döndü karanlıkta bana sarıldı veeee
" annecim ben çok şanslı bi çocukum, senin gibi iyi bi annem olduğu için" dedi.
Bi insanın hayatında daha mutlu olabileceği anlar elbette olacaktır,allah daha mutlu günlerde göstersin... ama en azından şuana kadar daha mutlu olduğum ve gözlerime yaşların hücum ettiği bi an hatırlamıyorum hayır vardır belkide ben şuan hiç bişey hatırlamıyorum leylaya geçme faslındayım :) Kendimi nobel ödülü almış gibi mutlu ve gururlu hissediyorum. Anneye evladı tarafından verilmiş bi nobel ödülü:) Anneye allah tarafından verilmiş bi nehir ödülü..

20 yorum:

Kızıl dedi ki...

Ah canım yaaa, sevgisini ifade edebilen mutlu bir ailenin mutlu çocuğu.... Nasıl bir duygu bilirim, çok duygulandım şu an :(( Daha büyük mutluluklar görmeni diliyorum Meltemciğim, ki göreceksinde...

İyi hafta sonları...

havvanur dedi ki...

leylamm:))bunlar sevinç gözyaşları kıs hepte seviçten olsun o yaşlarınn ne güzell nobelin hayırlı olsunn

kubra zeynep kara dedi ki...

ne kadar güzel canım benim.
annesi hele büyüsün senin en güzel arkadaşın olacak bak o zaman daha mutlu edecek seni inşallah:)

tasarım mekani dedi ki...

Hemende sendeki degisikligi farketmis sacina iltifatlar gelmis... Anali kizli guzel gunlere.. sevgiler, medinem

İDEA dedi ki...

MELTEM,,

SEN BURALARDAN AYRILMA N'OLUR BİR YERLERE OLUR MU?HEP ANLAT,HEP ANLAT,HEP ANLAT.KIZIMIN OLAMAYACAĞINI BİLE BİLE HAYALİNİ KURAYIM SEN ANLATTIKÇA.

aysema dedi ki...

Hep güzellikleri paylaşmanız dileğiyle...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Meltemim canim benim biliyor musun okuken benim bile gozlerim doldu... ama ne mutlu sana ki bu kadarcik yasina ragmen sevginin ve annesinin kiymetini bilen cok duyarli bir evlat yetistiriyorsun :)) Kizin senin eserin olacak :)) Goz yaslarin hep sevincten olsun :)

öykü dedi ki...

Bu tatlı aıle tablosu daım olsun..
Oylesıne guzel seyler doluydu kı
benı de cok duygulandırdı
opuyorum senı meltemcım sevgıyle.

Unknown dedi ki...

nobel ödülü az kalır bence.çocuklarımızın bizimle yaptığı her paylaşım bir ömre bedel bence.

Nazpek dedi ki...

Ahh bu kızlar sulu gözlü yapıp çıktılar bizi işte ama öyle tatlılarki

mutfakcini dedi ki...

Büyük insan gibi,durup durup okkalı bi sözle nasıl yerle bir ediyolar dimi.Canım yaa.Bak ben de duygulandım leylayı geçme faslına doğru gidiyorum :)

herşeyden azıcık dedi ki...

İşte başkası böyle bir laf etse güler geçeriz değil mi?Bu sıpalar söyleyince ağlarız doğururken bişeylerimiz onlardamı kalıyor acaba diye merak ediyorum gerçi ben artık ağlamıyorum ama yiyorum onları alışmak için zaman lazım bir süre sonra bu sözler dahada muhteşemleşiyor kendini hazıla:))

lori dedi ki...

ehuh ne dilbaz bisi yaa bu , hemi de cok akilli..
anasi da duygusal olunca ortaya bunnnar cikiyo iste!
hep sevinc gozyaslarin olsunn(amin amin):P

Adsız dedi ki...

güzel gözlerin hep mutluluktan ağlar inşallah...

Sibelbek dedi ki...

Ne mutlu canım sana...
Allah mutluluğunuzu, sevginizi daim etsin inşallah.

gulnihal kalfa dedi ki...

Senden mutlusu olur mu hiç ? Cık olmaz bence :D
Bende özledim yazılarıı senii
Öptüm sizi

ELİF dedi ki...

Ah meltemciğim sanki o ödülü sevincini seninlen yaşıyorum canım..
Kızlarımda bana sarılıp,seni çok seviyorum anne dediklerinde bende böyle oluyorum...

Primarima dedi ki...

Bir çocuk sevgısını bu kadar rahat ifade ediyorsa mutludur,huzurludur ve sevıldıgının fazlası ıle farkındadır hatta :):)

Emel Kunt dedi ki...

tam da nehirlik laflar bunlar. akıllı bıdık:) Ege'yle dünkü vedalaşmaları aklıma geldikçe kendimi tutamıyorum. "doğum günün kutlu olsun Nehir" "teşekkür ederim Egeçim"

duygu dedi ki...

ama bu kız çok şeker yahuu... nede güzel ifade etmiş sevgisini maşallah ona...
bu arada merhaba :)