4 Mayıs 2009 Pazartesi

ŞOK-ŞOK-ŞOK

Arkadaşlaaaaar imdat tırlatıyorum kanımca,az kaldı yani:) hani uyuzum falan diyodum, hatta bi kaç gün yazmassam bunu tembelliğime ya da bahara falan veriyordum.. ki genelde 2 günden fazla blogumdan ayrı kalmadım. Ayrı kalmak dediysem yani yazmadığım bi kaç günde yine hepinizin yazılarını okuyor,sessizce gülümsüyor ya da en azından yorum yazıyordum.
HAYIR HAYIR arkadaşlar bu öyle bişey değil.. allahın sopası yokki gozüme soksun:) ay uyuzum bugün yazmiyim ay canım istemiyo derken; sen cuma günü benim laptop bi güzel patla :(
yani abarttım tabi, bomba gibi patlamadı ya bu meret. Ama cuma tam ödül kardeşlik falan derken sırıtıyordum ki birden, ekranda bi parlaklık oldu, flash gibi ondan sonra karanlığa gömüldü:( Nasıl üzgünüm, uyuzluğum için nasıl pişmanım. Ay sormayın bilgisayarım olmayınca şoka girdim. Hele bu blogum ve sizler yokmusunuz bağımlı olmuşum valla ben. Mailler gelse de olur gelmese de,msn ye girsem de olur girmesem de amaaa blogumu yazmadan sizleri tek tek okumadan vakit geçmiyomuş valla. Hayır napıcamı elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım düşün artık! Aman allam, iyileşecekmiyim tohtor bey? Neyse benim laptop sevgilinin bagajda dolanıyo bi kaç gündür, ne zaman iyileşir, ne zaman kavuşuruz kendisiyle bilmiyorum:(
Ama beyim sağolsun benim pc kız gelene kadar,kendi pc oğluşunu getirecek bana, ben de en azından bi kaç gün akşamları blogumla hasret gidericem. E tabi ben bu kadar ara verince bloga, kayınanne de merak etmiş, sormuş beyime beni:)
Asıl nehir; beni bilgisayar başında göremeyince bi kaç gün, anne bilgisayarına ne oldu dedi :) duyarlı iiivladım hemen de farketti annesinin çaresizliğini:)
Neyse fotoğraflarımı beyimin pc ye aktarmasam bile yine ne yaptık ne ettik nerelere gittik yazmaya çalışırım. 1 mayısla ilgili de yazacaklarım var daha; ohooo pc gelene kadar dilim şişer benim, ben en iyisimi (sevgili den vakit kalırsa) her fırsatta burdan yazarım artık, napalım.
seviyom blogumuda seni de..

24 yorum:

Kızıl dedi ki...

Hımm geçmiş olsun Meltemciğim, cana gelmesin mala gelsin derler. Sevgiline söyle sana sık sık izin versin pc sini kullanman için lütfen. Yoksa biz seni özleriz ve de aksi taktirde eylem yaparız valla. Bizde seni çok seviyorum canım, görüşmek üzere...

kubra zeynep kara dedi ki...

meltem abla bizde seni özlerizz .çözümü bul hemen ne olur:)

SMİLENA dedi ki...

geçmiş olsun şeker.bak sen nehire. biliyormusun benimkilerde alıştı beni bilgisayarın karşısında görmeye,biraz uzak kalayım hemen nehir gibi soru soruyorlar.anne bloguna girmiycan mi...

geri döndüğüne sevindim.insan bi bağlanıyor buraya sanki bir yanı eksik gibi.ne garip şey..
öptüm kocaman

lori dedi ki...

ben de merak edip duruyorum! bu kiz nerde diyorum.. cani slklLlo heralde o yuzden girmiyo nete diyorum. onun icin yazdiklarimi battanimeyi , 1 mayis yazimi nasil gormedi diyorum. of cok kotu fena seyler olmus! cok gecmis olsun. osledik ya. hemen olsun su laptop pls. enisteyi slkl$tlr bu konuda..

Seda dedi ki...

Nehir de alisti demek bu blog isine. Pelin, ben bilgisayara basina gectigim gibi ki zaten gunde toplam yarim saat falan bakabiliyorum, basliyor bagirmaya. Paylasamiyor maymun.
Neyse sen yine Serkan'in pc'den Nehir'in yeni resimlerini koy canim. Ozletme bizi...

kardelen dedi ki...

Meletemcim bende bu aralar neredesin diye merak etmeye başlamıştım. Bu blog böyle birşey meltemcim bir kere başladınmı bir daha bırakmak imkansız bende düşünüyorum taşınırken uzun bir süre yazamayacağım ne yaparım bilmiyorum:) neyse sen iyi ol pc nasıl olsa yapılır yazılarını bekliyorum özletme kendini böyle en kısa zamanda görüşmek dileğiyle canım sevgiyle kal..

Sinem dedi ki...

Gecmis olsun, ben de merak etmistim ses yok diye. Bozuldugu gibi düzelir bu meretler endise etme :)

Sibelbek dedi ki...

Allah kavuştursun canım :)
en kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz :)

Betül KAVAL dedi ki...

geçmiş olsun vallahi çabucak yapılsın kocalara kalırsa biraz zor yapılır ama hadi bakalım.

sevgiler

Adsız dedi ki...

Meltem'cim çok şirinsin yahu.
Sana uğradığmda o güzel yüzüne bakmayı da ihmal etmiyorum.Seni çok iyi anlıyorum canım.Pc miz olmadan asla diyenlerdeniz gerçekten.Bir an önce pcnin yapılmasını diliyorum canım.
Geçmiş olsun.Pc kızımız çabuk tamir olsun dönsün bakim.(^I^)
sevgilerimi yolluyorum canım.

Adsız dedi ki...

gecmıs olsun.hepınızı özledım bende.

pommeler dedi ki...

cabuk iyilessin pc bekliyoruz:)

:)den dedi ki...

Ben de yakın zamanda laptopdaki fotoğraf arşivimi kaybettim:( Günlerce kendime gelemedim. Kolay değil, 10 bine yakın fotoğraf!
Seni en iyi ben anlarım.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

dilim şişer deyimi hosuma gitti. nerde deli dülü sey var senden ögreniyorum komiksin vesselam.

Primarima dedi ki...

bende öyleyım malesef bir tür bagımlılık olusuyor insanda:)gecmıs olsun laptopuna...düzeltirler inşallah en kısa zamanda.

havvanur dedi ki...

çabuk gel kısss geçmiş olsun pc şimdi hastanedemi yapılomu:))sevgilerr

Adsız dedi ki...

nerelerdesin canım . DOğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle nice mutlu , sağlıklı günler geçiresin....

mutfakcini dedi ki...

İyiki doğdun Meltemmmm :) Doğum günün kutlu olsunn mutlu yıllar canımmm.çok öpüyorumm senii :)

Adsız dedi ki...

meltemcim yoksun dogum günün kutlu olsun :)

bir demet feslegen dedi ki...

Mutlu yıllarrr.. doğum günün kutlu olsun :)

Hayalbemol dedi ki...

Geçmiş olsun :)

Unknown dedi ki...

anneler günün kutlu olsun.sevdiklerinle beraber ve mutlu geçirecegin nice anneler günü dilegiyle.hep sevgiyle kal.

İDEA dedi ki...

MELTEMMMMMMMMMMMMM

biraz gecikmis bi kutlama biliyorum ama DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN CANIM.

uzaklardan bir dostttttt

herşeyden azıcık dedi ki...

hadi artık olmadımı loplopun:))Daha bagajda dolanmaya devam ederse o daha neler olur kimbilir:))