4 Aralık 2009 Cuma

GEREKENİ YAPICAZ ADSIZ IN DİKKATİNE

Efeniiiiim çok can sıkıcı bi konu ama bi şekilde yazmam gerek diye düşündüm.
Bi çok kişiden daha önce okumuştum ama benim başıma geleceğini hiç ummazdım. Şimdi burda yazıpta kendisinden bahsediyorum diye sevinen "şerefsize, pardon adsıza" bi çift lafım var. Bunu yazıyorum ki bilgisi olsun diye:
pc imde kayıtlı, kendisinin net adresini ya da kimliğini bulur bulmaz emniyete bildiricem. Bunun içinde çok uğraşmam gerekmicek umarım, zira hepinizinde bildiği üzere ailenin çoğu emniyet mensubu olduğu için, gerekirse onlara danışıcam ama sevgili blog arkadaşlarım bunu yanına bırakmıcam ki diğerlerine de ders olsun. Bi tane kendini bilmez seviyesiz yüzünden blogumu kapatacak değilim ama kendisiyle kanun önünde hesaplaşmadan bana rahat yok!
Neden mi; çünkü bu şerefsiz ve de neydüğü belirsiz, hatta insan bile olması imkansız olan "zat" ya da "hırt" her neyse, bana herhangi bi konuda karşı görüş bildirmedi. siyasi ya da dini bi konuda fikirlerini gizlice empose etmeye çalışan ve de kendisinden farklı düşünen herkese direk "adsız" kimliğiyle saldıranlardan da değil!!!! ki öyleleride çok oluyormuş onları da duyuyorum. Ne bilim şarap koyana kafir yazanlar, içki içene allah belanı versin yazanlar, daha neler neler duyuyorum. yani bu bloglarda neler dönüyor hepsini okuyorum ve de duyuyorum. Kendini bilmez bi tane değil ki sadece benim başıma geldi diyiiim. O kadar çok kişinin başına geldi ki, ben de allah allah diyordum: ne densiz, ne hadsiz insanlar var, hatta seviiniyordum benim başıma gelmedi 1 seneyi aşgın bi süredir blog yazıyorum diye. Amaaaaaaaaaa bana gelen dediğim gibi öyle göreceli konularda herhangi bi yorum değil. Direk bana, kişiliğime ve de özelime saldırı. Yani hadsizlikten öte; saygısızlık, terbiyesizlik, günah, ahlaksızlık yani ne diyeceğimi bilemiyorum inanın. Bu şekilde yorumlar yazabileceği bir sürü blog varken neden sadece ailesinden, eşinden ve de prensesinden bahseden bi bloga böyle bi saldırıda bulundu, algılamakta güçlük çekiyorum!
Öfkeliyim hem de çoook...

60 yorum:

Adsız dedi ki...

Herkes aynı dertten muzdarip bu aralar ne yazık ki :/

svl dedi ki...

geçmiş olsun canım.imkanın varsa bence arkasını bırakma...

Mlke_Btkn dedi ki...

Canım allah allah, çok şaşırdım sıkma canını ama gerekeni yap tabii ;)
sevgiler..

mutfakcini dedi ki...

Dayanamadın yazdın demek.İyi yaptın Meltem'cim.Peşini bırakma.Telefonda da söylediğim gibi,bana da çok çirkin şeyler yapıldı farklı yollarla.Ki devam etseydi,ben de güzel şeyler planlamıştım o hırtın pardon zatın hakkında.Şarap kadehini görüp, allah belanı versin denen kişi de benim :)ve daha neler.Bu tarz yorumları yazmaya vakit bulabiliyor,boş oldukları,manyak oldukları için.İnsanlığının göstergesi işte,sallaaaaa boşver canım.Haklısın canı sıkılıyo insanın ama,değmez inanki.Hadsizin başkanııı de geç,tedavilik güzelim bunlar.Toplu tedavi hatta imha yöntemleri uygulamak lazım bunlara.Anneleri,kızkardeşleri,ya da hiç bir bayan akrabası yok bunların heralde.Gökten zembille gelmişler.Kendi yakınlarına bu tarz şeyler yapılsa ne hissederler acaba.Neyse sallayalım gel :)

Nazpek dedi ki...

ne yazacağımı bilemedim valla çok canım sıkıldı.İnsanlar neden böyle yapar bir türlü anlamıyorum ama sen tatlı canını üzme şeker

MAVİ TUTKU dedi ki...

Yorumunuzda yazdıklarının altına defalarca imzamı atıyorum, sizde güzel yazmışsınız.

beenmaya dedi ki...

"adsız" işte bu halinden belli değil mi zaten ne olduğu, nasıl olduğu...

haykırış dedi ki...

Sayfama "Mola" köşesinden bakan sevgili kardeşim merhaba,
Olmaması gereken bir vakayı yaşamışsınız geçmiş olsun diyorum.
Adına her ne kadar sanal denilsede blog ortamını hep aile ortamı olarak düşledim ve öylede görmeye devam ediyorum blog benim için sanaldan daha çok gerçek yaşamın köşesinde kalan paylaşımların yapıldığı ve dolayısıyla blogerleri yazılarıyla tanımaya uğraş verdiğimiz kocaman bir aile ocağıdır. Bu minvalde sizin yaşamış olduğunuz talihsiz olay bu fikrimi çürütüyor, demezler mi hani aile ocağı diye düşündüğün bir blogda böylesi ahlaksız olaya ne dersin.
Evet gerçekten üzülüyorum olmaması lazım gelirdi lakin yaşanmış bir olay ama bilmenizi isterim ki bu tür durum ve olaylar gerçek yaşamda da mevcut, vaktiyle posta kutumuza "köpeğinize sahip çıkın, yoksa sahip çıkan birileri bulunur" diye imzasız bir mektup bırakılmıştı. Adliyeden ve emniyetten olan dostlarıma durumu açıkladım yazıyı istediler sağolsunlar gereken analizleri yaparak bana kimden şüpheleniyorsunuz dediler haydaaa dedim bu nerden çıktı şimdi dedim şüphelendiğin kişiler arasından bu yazının kime ait olup olmadığını araştıracağız denildiğinde yok dedim hiç kimseden şüphe etmiyorum diyerek olayı kapattım.
Şimdi sizin bu yazıyla ilintili olarak, yazabileceğine dair kuvvetli bir tespitiniz var mı? Yani filan kişi yapabilir diye varsa sonuca ulaşmak kolay birde sayfanıza girip çıkanların kayıt altına alındığı IP adres sayfası var mı? Bu konu çok önemli varsa elinizle koymuş gibi tespiti yapılarak sorun halledilir yoksa halledilemez.
Bu bağlamda naçizane düşüncemi aktarayım, ADSIZ isimle kendini adsız nitelendiren bir kişiyle muhatap olmamanızı salık veririm zira medeni insan, dürüst insan kimliğiyle çıkar konuşur o halde bu tür insanlarla uğraşmaya ve hatta can sıkmaya değmez bile derim. Kaale almayın, siz ne kadar üzerine düşerseniz bu tür insanlar egolarını tatmin için sürekli yazar dururlar bu yüzden hiç önemsemeyin atın çöpe derim siz yazdıkça kendilerinin önemli olduğunu anlıyorlar o tür insanlar çünkü değer verildiklerini sanıyorlar oysa kağıttan farkları yok at çöpedir o türler. Onaylamayıp çöpe atın çünkü çöplüktür onlar ama siz çöpe değil masanın üzerine alıp değer veriyorsunuz değmez kardeşim..
Sayılı günlerimiz olan bu dünyada bu tür ahlaksız konularla lütfen canınızı sıkmayın sizin üzüldüğünüzü gören gerçek seven dostlarınızında üzülmelerine sebep oluyorsunuz. Değermi yani.. Ucuz kahramanlık yapanların peşinden kahramanlık yapılarak gidilmez.
Yorumları okuyun yazınıza uygun yorum ise yayınlayın yoksa anında çöp diyerek hem siz rahatlayın hemde sizi sevenler üzülmemiş olurlar.
Çok uzun yazıp kafa yordum zahir bende iyi yaptım sanki:-)) Uzun uzun yazmakta bir rahatsızlık verme şekli derler ya.-))
Huzurunuzu daim tutun ve sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyor tekrar merhaba diyerek sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

AYÇA dedi ki...

Çok üzüldüm. ve de şaşırdım.Hiç duymamıştım bu tür şeyler olduğunu allah allah...Bak canım sıkıldı şimdi.Yanındayız senin.

aysencifci dedi ki...

Allah Allah Meltem bu nerden çıktı şimdi? Kimi gereksizler başkalarına saldırarak mutlu oluyorlar. Eğer öyle bir imkanın varsa hiç durma gerekeni yap, o hasta ruhlular cezasını çeksin.
Sıkma hiç canını emi? Blogların güzel yanları gibi böyle üzücü tarafları da oluyor ama kazandığımız güzel dostluklar için buna katlanıyoruz sanırım. Öptüm

Eylm-Sdnz dedi ki...

vAR BÖYLE DENSİZLEER MELTEMCİM..KISKANIYORLAR İŞTE...SEN BOŞVER TAKMA AMA GEREKENİDE YAP BENCE...ÖPERİM

Adsız dedi ki...

hay allah ne diyecegimi bilemiyorum... Ne yazdıgını bilsem belki sebepleri hakkında yorum yapabilirdim :S şimdi hem üzüldüm hem şaşırdım hemde korktum.. Çünkü bende benim bizim başımıza gelmez diyenlerdendim... İNTERNET POLİSİ denilen bir meslek var sana bu konuda yardımcı olabilirim.olayın özünün kıskanclık+hastalık olarak görüyorum... Seni seviyoruz meltem blogunu kapatsanda değiştirsende burdan en agır sözler küfürler savursanda sen bizim Meltemimizsin..Seni ne bırakırız ne terkederiz...Haksızca yaşadığın bu saldırıda da sonuna kadar yanındayız..Mutluluguna hiçbirsey gölge düşürmesin..Sevgiler..

Adsız dedi ki...

hay allah ne diyecegimi bilemiyorum... Ne yazdıgını bilsem belki sebepleri hakkında yorum yapabilirdim :S şimdi hem üzüldüm hem şaşırdım hemde korktum.. Çünkü bende benim bizim başımıza gelmez diyenlerdendim... İNTERNET POLİSİ denilen bir meslek var sana bu konuda yardımcı olabilirim.olayın özünün kıskanclık+hastalık olarak görüyorum... Seni seviyoruz meltem blogunu kapatsanda değiştirsende burdan en agır sözler küfürler savursanda sen bizim Meltemimizsin..Seni ne bırakırız ne terkederiz...Haksızca yaşadığın bu saldırıda da sonuna kadar yanındayız..Mutluluguna hiçbirsey gölge düşürmesin..Sevgiler..

stuven dedi ki...

onun amacı seni huzursuz etmek. bu aralar çok sık duyar oldum bu tür olayları:S kendini bilen biri olarak canını sıkma derim.

meltem dedi ki...

ebrulim evet takmayıım diyorum ama hadsizliğede tahammül edemiyorum senin başına gelenlerede çok üzüldüm inan ama dediğin gibi bu hırtların aileleri anaları babaları bacıları yok mu acep????????*

meltem dedi ki...

sevgili haykırış, abi demem de bi sakınca var mı:)
zira yoksa bundan sonra öyle hitap edebilirim!
teşekkür ederim sözleriniz takmamaya çalışıcam:)

meltem dedi ki...

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız kadar mailleriniz içindee çok sağolun çok

haykırış dedi ki...

Sevgili Meltem kardeşim gayet tabii "Ağabey", "abi", "dayı" [ bazen otobüslere bindiğimde işitiyorum "dayı" biraz ilerlermisin] ve hatta yakında DEDE olacağım "Dede"de :-)) diyebilirsiniz. Nasıl hitap etmek isterseniz o sizin özgürlüğünüzdür, özgürlükler kısıtlanamaz ki. Hele asla şekillendirilemez.
Nasıl biliyorsanız, tercih sizin kardeşim.
Sevgi ve saygılar

Adsız dedi ki...

canım bu ne şimdi ya çok duyuyordum senin dediğin gibi ama yinede senden duyuncada bir tuhaf oldum..ne işsiz güçsüz boş beleş insan var ya bu dünyada ...
sık canını ve bildir haddini arkadalşım benim

ELİF dedi ki...

yaw hangi yazına ne zaman yazmış göremedim ama seni çok üzmüş ve kızdırmış anladım.Çok canını sıkmıştır eminim ama sakın bunu kendine dert etme ama elinden birşeyler geliyorsada peşini bırakma derim.öpüyorum canım seni.

lale kunt dedi ki...

bu manyakların saldırmak ve huzursuz etmek için bi nedene ihtiyacı yok canım boşuna aramamak lazım. ruh hastası çünkü, daha açıklayıcı bi tanım bulamadım. çok yakın bir arkadaşım var blog yazan şimdi adını vermeyeyim ama ona öyle küfürlü öyle terbiyesizce yorumlar geliyo ki bana yolluyo elim ayağım titriyo sinirden. ne diyeceğimi de bilemiyorum inan ki, sadece elinden ne geliyosa yap dicem yanına bırakma ders olsun.
üzme kendini de çok e mi?
öptüm

balböcükleri dedi ki...

yettiiiim melteeem:)anca geldim anacım yoktum hemencik okudum ağzına sağlık diyorum.bunlara ses çıkarmadıkça kendilerini bi pok sanacaklar.pc sapıkları

nalan dedi ki...

allah akıl fikir vesin diycem de,
yine boşa dua olacak yahu !

HaNdE... dedi ki...

neler oluyor yaaaaa!!!! offff..korkuyorum!!! uğraşmaya değmez diyeceğim ama cezasını da bilmeli , çekmeli diyor diğer yanımda!!!
Bence bu kadar vakti boş olup ta ona buna saran kişiler şizofrenik bir vakadır diye düşünüyorum.

Çiğdemmm dedi ki...

:( insanı nasıl soğutuyorlar blogdan! inat olsun devam ! Sıkma canını Meltemcim, hakkını arama şansın varmış çok sevindim. Bulur inş layığını !!!!!!!!!

oytunla hayat dedi ki...

sanada mı canımcım yaaa...
inan çok üzüldüm :( Yapılması gereken bir şey varsa huuu de yeter canım ;)
Kocaman öpüldün...

Defnenin Annesi dedi ki...

bana simdiye kadar hic olmadi, sansliyim diyeyim ama seninde dedigin gibi heran olabilir...
gecmis olsun...

SMİLENA dedi ki...

geçmiş olsun meltoşcum.takama bu hırtı kafana.onun amacı da bu zaten .boş ver.ama arkasını bırakma tabii.ne haddine insanın özeline karışması ya.aklım almıyor.
çok üzüldüm seni üzdüğü için.allah bildiği gibi yapsın...
çok öpüyorum

pelince dedi ki...

Meltemcim şimdi semra'dan öğrenip geldim.. aynı sözleri orayada yazdım ..

bana da yazıyorlar.. her sene oluyor.. takıyorlar kafayı....çam ağacına takmışlar ..
niye çam ağacı kuruyormuşuz bu adetler bizim değilmiş-miş vs...

bu yapanlar mother day olan anneler gününü kutlarlar,sevgililer günü(valentine's day) gününü kutlarlar ve bundan da hiç şikayet etmezler.. :)) gülüyorum sadece... içinde nefret,kin ve kıskançlık besledikleri çok belli...

meltemcim boşver hiç üzme kendini...

Gülen Tezer dedi ki...

Meltem'ciğim üzüldüm :( Ben benimkileri buldum; tek bedende üç kişi olan bu zavallıya hiçbir şey yapmamaya karar verdim.
İçimizden birileri; dışarıdan aramaya hiç gerek yok..
Ama gereken yapılmalı bence..
Örgütlü hareket etmeliyiz ki bunu yapan ya da yapacak olanlar bir kez daha düşünsün..
Geçmiş olsun o kişiye..

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Geçmiş olsun Sevgili Meltem,okuyunca üzüldüm çünkü sinirlerin bozulmuş hiç tanımadığın bilmediğin biri için...
Geçmiş olsun diyorum arkadaşım, takip etsende o kişiyi çok derinden üzülmemeni diliyorum...

Adsız dedi ki...

terbiyesiz terbiyesizdir arkadaşım duyma görme sil gitsin...canını böyle adiler için sıkmaya bile değmez..hep derim bir insana en büyük ceza görmezden gelmektir...görürsen kendini bi halt zanneder çünkü...Allah'a havale et mutlaka ettiğini bulur terbiyesiz

umursamaz dedi ki...

merhaba meltem, smilena dan buldum blogunu.. sana derimki, salla, cokda kafanı takma, o guzel cnaını üzme.. malum memlekette catlak cok :)
sevgilerimle,pırıltılı cadı..

Gülen Tezer dedi ki...

Meltem'ciğim ve sevgili diğer arkadaşlarım; aslında kimse susmamalı. Herkes bildiğini söylemeli, biz etik davranmak için, terbiye sınırlarımız keskin sınırlarla çizili olduğu için haddimizi aşmazken o kişi ya da kişiler gerçek kimlikliklerini gizleyip daha fazla can sıkmamalı!
HERKES ETEĞİNDEKİ TAŞI DÖKSÜN!

herşeyden azıcık dedi ki...

Bismillah bu nerden çıktı şimdi? Bence bul ve blogta açıkla böylesine böyle davranacaksın:((

icimdeki yolculuk dedi ki...

ayy meltem ben mail adresimi kaldırdım insanın canı bi hayli sıkılıyo.hayır anlamıyorum ne akla hizmet dertleri ne bu insanların anlamıyorum ki? işleri güçleri yok saldıracak yer mi arıyorlar..sen gerkeni yapıcakmışsın madem bu da diğer adsızlar ders olurda inşallah kimsenin canını sıkmazlar..

Stil Direktoru dedi ki...

Balım malum yoktum sana mailden izah ettim avukatım iyidir bu konuda gerekirse veririm cebini, ayrıca o bahsettiğim programı hemen kur pcne

sedaca dedi ki...

aaa ben daha yeni gördüm, noluyo yahu böyle :( takılma sakın, yorumu reddet de geç, değmez...
çok geçmiş olsun

NALAN dedi ki...

yeni gördüm ya..
yuh diyorum insanlar nelerle uğraşıyor nelere vakit bulunur ve insanların canını sıkıyor..
bencede gereği yapılsın bir daha da bulaşmasın kimsenin özeline...

duygu dedi ki...

çok cesaretli olsa "adsız" olarak gelmezdi yorumu...
nasılsa haddini bildirirsin sen ama ne gerek var tüm bunlara dimi...
canını sıkma...
çok geçmiş olsun canım.

Burcu Çalışkan dedi ki...

Meltem çok sinir bir durum olsa gerek ama senin şu an ki halin onların hedeflediği oluyor. Amaçlarına ulaşmalarına izin verme sıkma sen canını lütfen

öykü dedi ki...

meltemcım cok uzuldum
bılıyrosun ben de pek cok defa bu konulardan sorunlar yasadım..
ve sızlerle paylastım..
ne yazık kı
kendını bılmez
sorunlu
hatta kıskanc
ve dahı bı cok nedenden kaynaklı bu tarz durumlara hepımız maruz kalıyoruz..
cok uzuldum canım ..
umarım onu bulur hakettıgı cezayı almasını saglarsın..

Adsız dedi ki...

ben yokken neler olmus canım,üzüldüm böyle bırseyle muhatap olmana,ama sen kendını uzme ,sınırlenme,salak yorumlara, bızler yanındayız bıtanem.

ceydabural dedi ki...

canım geçmiş olsun sıkma canını sana tam destekle buradayız çok çirkin bişi insanları yazılarıyla ve yüklenen resimlerden dolayı kimse yargılayamaz çok çirkin eğer hoşlanmıyorsanız bakmazsınız sayfasına olup biter insanları rencide etmenin hiç anlamı yok
elimden birşey gelirse burdayım

lezzettabağı dedi ki...

Meltem'cim malesef böyle densizler,dengesizler çıkıyor işte karşımıza yok yere!Elinden geleni yap,o adsız'ı deşifre et burada da görsün anyayı konyayı!

havvanur dedi ki...

agzı olan konuşuyo klavyesi ıolan adsız yazıoo takma allahtan yorumları yönetiyozda herşeyi yayınlamıyoruz ama bu adsızları çok uzakta arama derim düşamn hep içtedir gıcık olman sinir olamn için yapan biridir demekki işi bu mahlukatın sevgiler

Kaymaklı Kadayıf dedi ki...

Geriye dönük ancak şimdi okudum meltemcim,
bazan umursamamak bu tarza en iyi cevaptır bence.ruh hastası dolu etraf.sıkma canını.

Güneş Akay dedi ki...

Merhaba,

Biz Geldik :)

Bana da adı ile yorumlar yapan salatalık'lar oldu, mesela senin işin yok mu ile başlayan bir yorum yapmış,ben o sinirle E Allahın Hıyarı senin yokmu ? ile başlayan bir yazı döktürüp mail attım ama anında geri döndü, hııhh .....

Gereken ne olabilir ki bunlar için :=) seni sevmiyorum, iğrenç yazıyorsun diyorlar her gün tık'lıyorlar, pes edilirse en çok onlar sevinecek, beğenmeyen okumasın, o kadar...

Sevgiler.

7.oda dedi ki...

saldırmak için bir neden olması gerektiğini mi düşünüyordun ki ??
çoğu böyle.. bir nedene ihtiyaç duymuyorlar..
:(

Ful yaprakları dedi ki...

oooo kıyamam sana ya:(
Bana da benzer bişiler olmuştu biliyorsun,
üzme kendini, sıkma:(
Canım sıkldı şimdi yaa:(

Primarima dedi ki...

Meltem öncelikle adsızlara kapat bloğunu adı olmayan sanı olmayan insanın yorumunun ne işi var senin bloğunda?
Adam yada kadın her ne haltsa adını yazamayacak kadar garip zaten iki saçma ahlaksız densiz laf edip egosunu tatmin edip defolup gidiyor...
Bırak gitsin harcadığın zamana değmez.Ona harcayacağın kıymetli vaktinle otur keyif çat kahveni iç kocanla ve kızınla boy boy gez daha iyi...hatta koy bir kadeh şarap şerefimize kaldır :)sen ona söylenecekleri zaten burdan söylemişsin.
Adı üstünde bak ADSIZ VASIFSIZ :))
Canım benim var böyle insanlar...onlarında işi bu.
Allaha havale et derim ben.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

sEVGİLİ mELTEM'CİĞİM,
Keşke yaşamasaydın,
keşke bu denli incinmeseydin,
Aydın inanlar, Kendine Güvenen İnsanlar fikirlerini- görüşlerini ,biz beğnesekde beğenmesekde mutlaka ve mutlaka paylaşsınlar.karşı değiliz !
Ama hakaret içeren, aşağılayan vs yazıları kabul edemem bende !
İnsaın kalitesi dil kumaşıdır derdi rahmetli çok sevgili babam
anlıyorsun ne demek istediğimi.

ARANIZDA ELBETTE FARK OLACAK TABİİ BU ŞAHISLA !!
lÜTFEN GÜZEL YAZILARINA PAYLAŞIMLARINA DEVAM ET.
SEVENİN ÇOK OLSUN CANIM.

kardelen dedi ki...

boş ver canım ya hiç takma ki onların isteği olmasın... sil gitsin...

tuğçeadaş dedi ki...

çok üzülmüşsün belli :(

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

ben de benim sapigi tespit edersem, yapacaklarim konusunda cok yaratici bir liste olusturdum. yeni bir atakta bulunmasini bekliyorum, gorecegiz el mi yaman, ben mi?

Sevgi Küçük dedi ki...

Hay Allahım yaaa! Yok valla milletin işi gücü yok terbiyesizlik haddini bilmezlikle dolmuş ne yapsam diye dolanıyorlar!
Sen canını sıkma canım benim. Ne yazık ki bu tür "adsız" kişiler hayatımızda hep olacak. :(
Üzmesinler artık seni.
Ben şimdi bloguma iki tatlı tarifi daha koyar sinirini alırım senin ;)

Yelish dedi ki...

Haydaaa
gecmis olsun canim yaa
Sapigin biri ortalarda dolanip , egolarini tatmin etmeye calisiyor demek ki
Bence ortak bir karar alalim , bu adsizlarin mesaji hic yoklar mis gibi silip ustunde durmayalim.
tobee tobee

HAKARETCI ADSIZLARI YOK SAYIN diyor ve neseli yazilarinin devamini beklioorum :)

ŞIKELLA dedi ki...

ne diyelim geçmiş olsun. çok sallamamak lazım bu tip yorumları ve insanları :(

Beliz'imin Günlüğü dedi ki...

geçmiş olsun canım işin peşini bırakma

Esra E. dedi ki...

Merhaba
bu konunuzda olayın acık ve net içeriğini bilmediğimizden ötürü yazmıs oldugum kişiliğe saldırı veya incitici boyutta olmayan saygısızlık örneği bile olmayan yorumumdan bana tepki vermiştiniz sanırım hatırladınız:) esas sizin yorumunuz talihsiz olmuş şeklinde yazmıstınız ve bloguma gelip yorum bırakmıstınız kavga eder vari bir üslupla ben bunu sinirli ve stresli o sürece bağlamıstım sesimi çıkarmamıstım işi uzatmamak adına şimdi nette çok güzel bir bilgi edindim böyle adsızların kim oldugunu öğrenebilmek için sevgili hesionka paylasmıs fayda sağlar diye düşündüğüm için aktarmak istedim buradan inceleyebilirsiniz

http://merope-gaunt.blogspot.com/2009/12/blogunuza-gelen-ziyaretcilerin-ipsini.html