27 Nisan 2009 Pazartesi

4 gün






Perşembe 23 nisan, cumada eşimden kafa tatili olunca biz 4 günlük küçük bi tatil yaptık. Yaptık ama evde ki hesap çarşıya uymayınca bi yere gidemedik:( Önce altınoluğa gitmeye karar vermiştik ama olmadı. Ankara'ya gidelim derken çok sevdiğimiz arkadaşlarımız geleceklerini söyleyince inanılmaz sevindik biz de onları beklemeye başladık. Yaşasın onları nerelere götürsek diye planlar yaparken bu seferde cuma günü onlar gelemeyeceklerini söyleyince büyük bi hayal kırıklığı yaşadık:( Hayır; canım arkadaşım yıllar sonra evime gelecekti, onamı üzüleyim, nehir sırma abla diye kafamızı sitti, onamı üzüleyim, anasını satiim 4 günlük tatil napıcamızı bilemedik anlıcanız..
Neyse bütün planlar bozulunca bizde plansızlık planı yaptık, en sevdiğimden:) 23 nisan da bayrağımız elimizde dolandık durduk. çocukların şansına hava çok kötü olunca özgürlük parkında ki kutlamalara katılamadık. Neyse hava kötü olunca alışveriş merkezine nur yağar misali evimize en yakın hatta çok yakın bi yere gittik. Kızımın kankası ege de gelince keyfimiz yerine geldi tabi:) Hoş nehir vaktin çoğunu arabasında uyuyarak geçirdi:) ama olsun bi arada olmaları da yetti onlara.
C&A diye bi mağaza var bu arada 23 nisan nedeniyle güzel bi indirim yapmıştı. Bizde kızıma yazlık cıvıl cıvıl bir şeyler aldık. Nehir mağazanın vitrinine girip orda güneşlenir gibi yattı vitrine ondan sonrada yarım saat kadar vitrin de enteresan görüntülere sebeb oldu. Gelip geçenlerin şaşkın bakışlarına bizim ki de şapşal hareketlerle karşılık verdi:)
Amcası ve yengeside gelince kızımın 23 nisan bayramı oldukça keyifli geçti anlıcanız. Ben mi? haa sen bakma bana keyifsiz falan değilim de biraz uyuzum bu sıralar.. Farkettiysen yazıyorum ama ruhsuz ruhsuz. Bilmem.. bu suçuda bahara atalım bari:) Aslında keyfim yerinde allahıma çok şükür sadece accık kanım uyuşuk, geçer.. benim çabuk geçer biliyooom:)
Cumartesi yine belgrad ormanının kollarına attık kendimizi.Bayıllıyorum, orda kalmak istiyorum hatta.. şaka değil ! Ormanda çok mutlu oluyom ben.. yaşadığını anlıyor insan,nefes alıyo..
Teyzemin evde hazırladığı kahvaltıyı ve sıcacık çayımızı yanımıza alıp gittik. Oh tazecik ekmek ve simit, beyaz peynir, çay, hatta köy biberimiz taze nanemiz bile vardı. Çok güzel bi kahvaltı yaptık. Gazetelerimizi okuduk. Sonra bi saate yakın yürüdük teyzoşumla. Bi türlü belgratın kollarından alamadık kendimizi. Cumartesi olduğu için ve de sanırım çok erken olduğu için öyle boş öyle güzel ve de öyle temizdi ki inan kuş seslerinden başka ses yoktu sanki..Geçen hafta söz verdiğimiz gibi kızımın bindiği atına havuç götürdük evden, evet bizim yıldız :) hatırladınız mı? Ama maalesef yıldız hanım bile uyanıp gelmemişti henüz:)

16 yorum:

Seda dedi ki...

Canim vitrinde verdigi pozlara inanamiyorum. Bilmis afacan.
Meltemcim ben de ormanda ruhumun dinlendigini hissediyorum resmen. Biz de Bulent'le her firsatta Belgrad ormanlarina giderdik. Orasi ayri bir guzel.

Adsız dedi ki...

resımler harıka canım.sımdı bende belgrat ormanına taktım kafayı.ınternetten nasıl gıdılır bakıyorum:) denızcıye söledım.bu hafta sonu balıga gıtcekmısız .nehır harıka bır kız çocugu ya.cok sevıyorum onu.yirim küt saçlarını onun.

Adsız dedi ki...

egeyıde gordum :)

meltem dedi ki...

dolunaycımm çok sağol çok içtensin allah sanada tatlı bi evlat nasip etsin hayırlısıyla
belgrad ormanına gerçekten gitmelisiniz vazgeçemessin doğa harikası bi yer hatta ciddiyim bi gün alalım çayımızı beraber gidelim enişteye söylede:))

Adsız dedi ki...

inşallah canım .belkı bır gun tanısırızda beraber pıknıge gıderız.nehırın elınden tutar gezerız.

kubra zeynep kara dedi ki...

plansızlıklar içinde en güzel planı yapmış yaşamışsınız.daha güzel olmuş.
bu arada artistlere taş çıkartmış ufaklık:))

Adsız dedi ki...

belgrad diiince türk filmlerindeki tecavüz ormanı geliyo aklıma.. dolunay denizci interneti kapatcak wallaaa bakıp bakıp oraya gidelimb uraya gidelim demelere basladın istanbullu oldun kız :D meltem prenses kafalı resim harika :D

meltem dedi ki...

kübracım sağol annesi gibi artist benim kız:)


ikkuşum, allah korusun valla öyle kötü şeyler getirmiyim aklıma :))
ama çok güzel di mi ??
o prenses kafalı fotoğrafıda paladıum da oyuncak müzesiinin standının yanında çektim :))

öykü dedi ki...

Belgrad ormanındakı o yol benı cektı
tak kulaklıklarını ve kosss öyku dedı bana sankı:)
teyzendekı kahvaltının sıcak ortamı da oyle:)
sıkıntıya gelınce
arada hepımızde oluyor meltemcım gececektır
sevgılerımle.

Sibelbek dedi ki...

böyle plansızlıklar sayesinde daha keyifli tatil yapıyor insan, bak ne güzel olmuş. zaten çocuklarımız zevk alınca biz daha da keyiflenmiyor muyuz? iyi olmuş valla, oh belgratta kahvaltı, yürüyüş felan... bravo...

Kızıl dedi ki...

Ben geldimmmm :) Bahar beni de çarpıyor herkse gibi ama olsun önemli değil. Zira silkinmemiz için nedenlerimiz var. tatil yapamamışsınız ama olsun bu da önemli değil, yine de çok güzel vakit geçimişsiniz hep beraber. Resimler yine çok harika. Nehir'de öyle güzel bir çocuk nehir. bahtı da güzel olsun inşallah. Öpüyorum güzel kızını ve seni canım. Görüşmek üzere...

Kadina Dair dedi ki...

3.ve 4.fotoğraflar çok güzel.

gulnihal kalfa dedi ki...

Hastasıyım nehirin :D SÜper bir çocuk ya.

havvanur dedi ki...

ormanlar kraliçesimi oldun kıss:))senin belgradın varsa bnmd florya Ataturk ormanım var he rsabah yürümeye başladımm:))bıkmazsam tabii allah huzurunuzu daim etsin evinizdedE güle güle oturmayı inş

Primarima dedi ki...

haha vitrinde aynen o mankenler gibi poz vermıs valla:)fotolara bakınca insan belgrat ormanına yalınayak bi koşu yapmak istiyor :)

mutfakcini dedi ki...

Orman bana çok uzakk.Bi kaç ağaç var bana yakın onların arasında yürüyorum ben,niyet önemli dimi,bu gün Belgrat ormanını hayal edip yürürüm:)Resimler çok cici.sevgiler Meltemcim.