6 Nisan 2009 Pazartesi

yine,yine,yine:)













































































Yine güneşli, ama insanın içini ürperten en sevdiğim bahar havası,yine güzel bir pazar kahvaltısı,yine sıcak sohbetler hasret giderilen dostlar,yine düşen, yine çamura batmış ve yine mutlu bir nehir:)
Aslında pazarın gelişi cumartesiden belli oldu. Kahvaltıdan sonra attık kendimizi sokağa her ne kadar sevmesek de hoşlanmasak da bazı ihtiyaçlarımız için caddeye gittik. Trafik ve kalabalık yüzünden her zaman ki gibi zevkden çok ızdıraba dönüştü ama deydi. Nehir'in bazı ihtiyaçlarını aldığımız ihraç fazlası mallar satan,fiyatları çok uygun küçük bi dükkan var oraya gittik.Henüz sezon tam açılmamış olduğu için sonra tekrar gitmemiz gerekecek ama bi kaç küçük eksiğimizi aldık. Fakat o aradaki minik dükkanların içinde yeni bi yer gördük,yine ihraç fazlası,yine çok ucuz ve bu sefer büyükler için :) Tabi hemen daldık,en ucuzundan kendimizi de mutlu ettik. Sonra yorulmuş bi halde ne yapacağımızı düşünürken bir yandan da arabamızla cadde trafiğini yarmaya çalışırken,sevgili dedi ki hadi teyzenlere gidelim. İyi ki de dedi hemen aradım,teyzoş hemen gelin dedi, çay demledi bahçeye masayı sandalyeyi çıkardı. Oh akşam güneşi batmadan ondan da nasibimizi aldık,önce bira içtik sonra çay içtik:)) Güneşi bahçede batırdık, e teyze tabi anne yarısı, bırakırmı cücüklerini karnımızıda doyurduk,ooh yedik içtik semirdik. Nehir'in de nasıl keyfi yerinde bi rahat verdi ki bize şaştık kaldık. Teyzem "aman dilini ıssır" dedi,ne olur ne olmaz ıssrdım:)
Pazar sabahı nehir ve babası kargalardan önce yine ayakta, hadi kalk çabuk sizi bir yere götürcem;ne zaman serkan gidilecek yeni bi yer öğrense heyecan yapar. Kalktık hazırlandık gebze'de "serçeşme" diye bir yere gittik. Henüz sezon tam olarak açılmamış olduğu için tabi ki bazı eksikler vardı ama bahçesi ve doğası çook güzeldi. Sanırım bu baharda sık sık uğrak yerimiz olacak bi yer bulduk. Sonra burayı bize tavsiye eden arkadaşlarımız, eski dostlarımızla buluştuk. Ne kadar güzel bir gündü,ne kadar keyifli ve sohbet doluydu. Ne çok özlemişiz dedik birbirimize,çocuklarımız ne de güzel anlaşıyorlar ne kadar mutlular.. Kesinlikle bu bahar ve yazın çok sıcak günlerinin dışında sık sık bir araya gelme sözü verdik!
Hanna ve Nehir saatlerce oynadılar,üşüdüler,çamura battılar ama bi dakika durmadılar. Eve dönüş saatine kadar ne yapsak,ne kadar tepinsek kar deyip,tüm günü dolu dolu kullandılar sanki:) Akşam olmadan ayrıldık,biran önce evimize dönmeyi düşünürken aaa olmaz kızımın amcasını ve yengesini görmemiz, biraz da paployu sevmemiz gerekiyor. Hemen yolumuzu değiştirdik. Amca ve yengeninde iyi olduğunu gördük,hasret giderdik,pabloyla oynadık ve hemen koştur koştur eve geldik. Nehir hanımın uyku saati yaklaştıkça herşey daha bir hızlı çekim yaşanmaya başlıyor. Eve geldik güzel sıcak bir banyo saat neredeyse 9 oldu. Bizim ki uyukluyo falan birden" ben açım" dedi. Hay allam o saatte bi de yemek yedi kendisi ve tabi herşey yine hızlı çekim. Neyse 9:30 da herşey bitmiş kendine bakma ve dinlenme sırası bize gelmişti:)

18 yorum:

Adsız dedi ki...

şu birinci resim var ya , mutluluk aşk umut özlem ...hersey ıfade etmış benı gönlumde .bayıldım yazınada,prenseslerede

Adsız dedi ki...

Okurken sizinle gezdim teyzenlere gittim gülüştüm dilimi ısırdım popomu kaşıdım bende :))

meltem dedi ki...

çok datlusunuz teşekkür ederim
belki bi gün kızımla tanışma fırsatınız olur:)

kubra zeynep kara dedi ki...

ilk resim muhteşem.
mutluluğun resmini yapmak bu olsa gerek:))
Allah daim etsin bu tabloyu hiç bozmasın

havvanur dedi ki...

okurken yoruldum kıs tirledim haa:))leylegi havada mı gördün:? herhalde kısss:))yavaş anam tüm gezmelerini bi güne sıgdırma başka günlerde nere gitcenn:?gez anacım gez bnd diomki bu kıs nerlerde 155 arayacaktım he bulunduna göre gerek kalmadı beyaaa sevgilerr gızzz:))))

Seda dedi ki...

Dolu dolu bir haftasonu gecirmissiniz ne guzel. Keske havalar hep boyle olsa. Gunesli ama serin. Ne cok soguk ne cok sicak. Biz de kizlarimizi hep sokaklarda dolastirsak hic eve girmesek :)

meltem dedi ki...

havvanur ne alemsin kı:) korkma korkma kaybolmadı ama sürtmekten tabanlarıma karasular indi,ama ne güzeldi hava di mi:)siz naptınız kızlarla??

sedacım sorma ben bu havalar bitmeden tadını çıkarmaya çalışıyorum zira 1-2 ay sonrada sıcaklardan gezemicez:(
resmen korkuyorum desem yazdan sana bana zor güzelim bize hep bahar lazım:)

mutfakcini dedi ki...

ödülünüzü almaya bekliyorum bloguma :) sevgiler.

serrose dedi ki...

oooo full gezilmis yani :)))
iyi yapmissiniz fotolar super :)))
sevgilerr

Moonish (moonsun) dedi ki...

Muhtesem bir hafta sonu olmus :))

havvanur dedi ki...

günaydın istanbul yine bi acaip bu sabah güneş görünsemmi saklansammı modunda:))saklambaç oynuyor sanki bgn çıkıcam çıkmasa bile güneş kendi bilir:)))nehirle siz napıyorsunuz ben evden kaçmaya karar verdim bile

Adsız dedi ki...

Ödülünü aldın galiba canım arkadaşım

MAVİ UMUT dedi ki...

Çok güzel resimler, prensesler ve günn.:)

Tijen dedi ki...

Güneş oldu mu hayat daha güzel oluyor değil mi Meltem? Böyle günlerin tadını çıkarmak lazım.

meltem dedi ki...

kesinlikle katılıyorum tijencm:)

Opal dedi ki...

oh gezin iste bole, $eherde yasiyonuz diye heryermi beton kardesimm. dilimi isirdim bidaa huysuzluk yaparsa nehir hanim benden bilme he!

ayshe dedi ki...

Blogunuzu yeni keşfettim ama çok sevdim kızınızla olan maceraları çok güzel anlatıyorsunuz :)
İhraç fazlası mağazalrdan kızınıza birşeyler almanız ne güzel tonlarca para verilip alınan bir sürü şey tamamiyle alış-veriş çılgınlığı olarka görüyorum. Bizede buraların adresini verseniz bizde uğrasak.. :)
sevgiler
AYŞe

meltem dedi ki...

ayşe teşekkür ederim ilgine ve hoşgeldin blogumuza
ben de çocuk için fazla masrafı gereksiz bulanlardanım
annelerimiz der ya çocuğun yediği helal giydiği haram diye ne kadar doğruymuş:)
sevgiler