20 Nisan 2009 Pazartesi

zaman lütfen biraz yavaş!

















Günleri pek birbirinden ayırma huyum yoktur benim,yani en azından herkes kadar yoktur:) Her güne ayrı bi anlam,ya da ayrı bi duygu yüklemem ama çalışma hayatından kalan mı yoksa öğrencilik yıllarından mı bilmem, herkes gibi ben de cumaları pek bi mutlu olurum,ama pazartesileri mutsız olmam :) Cuma akşamından herşey rutin olmaktan çıkar sanki,başkalaşır insan, bi heves gelir bi keyif gelir. Görünürde değişik hiç bi şey olmasada sanki siz sihirli bi değnek dokunmuş gibi bi rahatlar bi gevşer bi haller olursunuz:) Planlar yapılır, bi yerlere gidilir,olmadı misafir gelir,hiç olmadı gebeş gebeş yatılır,sevgili evdedir evin havası değişir,babası evdedir nehir'in havası değişir.Oh koy şurdan bi göbek havası serkanım, iki göbek atalım,havamızı bulalım:)
yok artık diyeceksiniz siz şimdi di mi? Ya öyle değil işte bi video koysam şuraya ahanda bunlar tırlatmış ailecek dersiniz:)
Neyse anacım cuma geliyor,haftasonu koştur, güldür, güzel güzel geçiyor, pazartesi oluyor,bi koşturmaca biri işe biri eve biri oyuna dalıyo,salı geldi oh yaşasın bu akşamda "canım ailem" var. Yemekti, blogdu derken salı da bitti.Çarşambayı sel aldı falan filan derken hooop yine cuma, ben günler nasıl geçiyo anlamıyorum, ne zaman pazartesi ne zaman cuma oluyor anlamıyorum.Ve bu çok ürkütücü geliyor bana herşey güzel hoş da biz hayatı yakalamaya çalışırken hayat nerdeyse ışık hızında akıp gidiyor. Bi bakıcam nehir kocaman bi kız olmuş, aynaya bakıcam yüzünde yılların çizgilerini taşıyan benmiyim dicem,ya bu yanımda ki göbekli ve kel adam da kim aman allam ne oluyo nerdeyiz biz:) Yanlış anlaşılmasın yüzümün kırışmasından saçımın beyazlamasından değil korkum beynimin yaşlanmasından,güzel anıların unutulmasından korkuyorum. Sürekli hareket eden hiperaktif bedenimin bi gün ruhumun hızına yetişememesinden korkuyorum. Allahtan dileğim, sevgiliyle beraber yaşlanmak, sağlıklı huzurlu bi yaşlı olmak en önemlisi de kızımın sağlıklı ve mutlu bir genç olabildiğini sevgiliyle beraber görmek.. evet evet bu kadar tüm istediğim. Canım kızım öyle hızlı büyüyor ki!
Nehir geceleri gelip koynumuzda yatıyo, doktorlar kesinlikle doğru olmadığını söylüyor ama maalesef biz o zevkin esiri olduk ve biz alıştırdık yatağında uyuyan çocuğu..
Ama bunu ancak bu duyguyu tadanlar bilebilir :) Oooooh sefam olsun doğru veya yanlış napalım biz böyle çok mutluyuz o bizim bebeğimiz, canımız, prensesimiz bizde her anın tadını çıkarmaya ve dolu dolu yaşamaya çalışıyoruz.
Zaman zaman bizimde huzurumuzu bozan olaylar, saçma sapan konular olmuyor mu oluyor tabi ama emin olun aile birbirini ne kadar sever birbirine ne kadar bağlı olursa hayat da o kadar güzel ve yaşanılabilir oluyor. Bunları sizle paylaşıyorum bi yandan ama bi yandan da aman banane senin mutluluğundan diyen huzursuz insanların da olduğunu biliyorum; onlar da benim umrumda değil:)
Ama burda yazılarımı okuyup beni ve ailemi hiç tanımadığı halde, güzel dileklerini,en içten duygularını ve temennilerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Umarım; size köstek olan değil destek olan, sizi kıskanan değil, başarılarınızla gurur duyan, mutluluğunuza haset değil, gıpta eden insanlar olsun hep etrafınız da...

Neyse zaman bu kadar hızlı akıp geçerken bi haftasonunu daha geride bıraktık ve yine zamanı en güzel şekilde yaşamaya çalıştık. Haftasonu maceralarımızla geri dönücem:)
Ben bu sabah düşünceli ama karamsar değil, biraz hüzünlü ama mutsuz değil,yani duygusal bi sabaha uyandım.
Gününüz güzel geçsin, ama çok da hızlı geçmesin ne dersiniz :)

39 yorum:

İDEA dedi ki...

O ANLAMlardan bir adette ben alabilir miyim lütfen :))

İDEA dedi ki...

Şimdi bişey daha ekleyeceğim bu seni biraz üzecek ama;

ZAMAN NOLUR ÇABUK GEÇ :))
GEÇTE BİRAN ÖNCE SEVDİKLERİME KAVUŞAYIM :))
insan gurbette olunca böyle MELTEMCİM :))

meltem dedi ki...

kıyamam bak şimdi zaten duygusalım bu sabah :(((

İDEA dedi ki...

Bide MELTEM senin şu harf doğrulama şeysine sinir oluyorum CİNS çıktı şimdi ya :)) ne bu insan mı kayırıyor ne ala ala.

MELTEM bu gün sana sardım galiba haberin ola.Bide kendine benden kolla :)) fazlası sağlığa zararlı geliyor.Benden söylemesi :))

kardelen dedi ki...

Sevgili İDEA ya katılıyorum zaman lütfen bir daha çabuk geç bir ay kadar ama öyle çok uzun bir zaman değil :) güzel günler bizi bekliyor inşallah sevgilerimle meltemcim...

meltem dedi ki...

elifcim sağol sevgiler..
kıslar ben bu kelime doğrulamayı kaldırmak istiyooom :(

meltem dedi ki...

ideaaaa yaptım kıss kaldırdım :))

İDEA dedi ki...

LEYDİELİF;
Katıl bana katlana katlana çoğalalım ve çabuk geçmesin diyenlerin önünde ezici bi çoğunluk oluşturup sesimizi gerekli merciiiye ulaştıralım :))

İDEA dedi ki...

Yaşa sen MELTEM yaşaa :)) biliyordum bana hakaret edenin ağzının payını vereceğini :)) CİNS dedi ya ala ala öyle böyle yenilir yutulur bi laf değil he :))

Nazpek dedi ki...

gerçektende zaman akıp gidiyor her anının tadını çıkarmalı(varsın gelsin yatağa az daha büyüyünce istesenizde gelmiyorlar zaten)

Sibelbek dedi ki...

Biz de Tibet'le birlikte yatıyoruz ve bundan hiç suçluluk duymuyoruz :)
Onunla, kokusuyla uyumanın verdiği keyif başka hiç bir şeyde yok... Hiç suçluluk hissetme Meltemcim, yarın öbür gün zaten kendileri istemeyecekler bizimle yatmayı.

Hep böyle mutlu ol inşallah...

meltem dedi ki...

amin canım hepimiz inşallah, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bugün paylaşmaya ihtiyacım vardı
dedim ya duygusal bi sabah :)

İDEA dedi ki...

Ama MELTEM yaa daha napayım dokuz takla attım seni güldürmek için hala mı duygusalsın.Aaaa banane ben gidiyorum o zaman evime oynamıyorum senle.Hatta bak küserimde üzerine tam olur hıhhh :))

Adsız dedi ki...

gunaydın arkadaşım.gene keyıflı bır yazı olmus.zamanın hızla akması benıde huzunlendırır bazen.doyasıya yasamak lazım her anı.zaten su resımdekı guzellıge bakınca ınsan , umutsuz olmak mumkun degıl.hepımızı Allah haset mı fesatmı nedenırse ıste o ınsanlardan korusun.sevdıklerımızden ayırmasın Allah.ne dıyım hepımızde bır parca huzun var bugun :(

Sinem dedi ki...

Ben de bir 5 sene bu yaz da kalmak istiyorum. Ezgi büyümeye ara versin, böyle yarim yarim konussun, uykusu bu aralar oldugu gibi güzel olsun, bir de cisini de söyledi mi tamamdir :)Mutluluk da huzur da kendi icimizde derler ya katiliyorum. Insan cevresine bakip olmayanlari degil de olanlari gördügü zaman, baskalarinin kusurlarini degil meziyetlerini farkettiginde hem kendiyle barisiyor hem de cevresindekileri mutlu kiliyor. Meltemcim, size de söyle bir bakiyorum da ne güzel bir aile oldunuz, masallah, Allah bozmasin.

meltem dedi ki...

sinemcim çok sağol sizde çok güzel bi aile oldunuz iyi ki o güzel bücürüde doğurmuşsun
yerim onun yarım konuşan dilini..
ve ne güzel demişsin başkalarının kusurlarını değilde meziyetlerini görmek ne güzel !!! hah ben de öyle yapabildiğiğm zamanlar sanırım mutlu ve huzurlu olunacağını anlamış bulunmaktayım
allah sizinde huzurunuzu bomasın canım ..
o çiçekler açan bahçenize ilk fırsatta gelmek istiyoruz :))

meltem dedi ki...

dolunay evet canım allah kötünün şerrinden korusun der annem hep kıss ben çok inanıyorum bu eski usül laflara kesin var bi bildiği bunları diyenlerin di mi:)

kubra zeynep kara dedi ki...

meltem abla sen kavuşmak için günler hızlı geçsin istersin,bende ayrılmamak için hemen geçmesin istiyorum:(
ne zor ayrılmak ve özlemek

ilkiz dedi ki...

Bacım bende oğlumla yatıyorum:)))ve hiç suçluluk duymuyorum,çünkü artık sadece uyuyabilmek istiyorum....hahhahaayy eşşek kadar oldu sıpa ben ne duyacan suçluluk o duysun ama yetti gari....neyse....zamanda valla hızlı geçmesin yani....zaten otuzbeşten sonra helal olsun hızına yetişebilene...neyse yaz geliyor daha genç görünme zamanı bronz...havalı...ve güneş lekeli:(((

meltem dedi ki...

kübracım ben de zaman hızlı geçsin istemiyorum ki tam tersi :))

ilkiz bacım napıyon eyimisin çoluk çocuuhk nasıllar :))
ben de suçluluk duymuyorum oooh sefam olsun diyom hatta kızımı koynuma alır yatarım tabi beyimide :))

Adsız dedi ki...

merhabalar güzel arkadaşım.
ben geldim.Güzel ziyaretin için çok teşekkür ediyorum.
Güzel meleğini benim için öp.
Sevgilerimi yolluyorum.
Görüşmek üzere...

kubra zeynep kara dedi ki...

evet yaa bende hızlı geçsin anladım:)
aynı benim gibi zamanı yavaşlatmak isteyenlerdensin.
off off durdurmak değilde çok yavaşlatmak mümkün olsa keşke:))

Adsız dedi ki...

meltem bu kız hiç sana benzemiyo :D

meltem dedi ki...

ikkuuuş niye öyle diyon ki sempaaatik aynı benim gibi :))))

Adsız dedi ki...

ilahi ıkkuş.

lori dedi ki...

bana bak hatuun!
kim ne derse desin istedigin herseyi yazarsin, burasi senin gunlugun , oyun buyun ya da suyun sonucta burasi senin sayfan. benim icin neler neler soyleniyo ama umrumda deil, s.ctiim boka kadar yazarim ben begenmeyen okumaz, kiskananlar catlar ok!

meltem dedi ki...

hey azını öpem loriketiim..
ver coşkuyu ver coşkuyu :)))

tuğçeadaş dedi ki...

meltemciim, bazen bende korkuyorum anıları unutmaktan,çabucak yaşlanmaktan...
o yüzden belkide blog tutuyorum, fotoğrafları basıp altına hikayeleini yazıyorum.bi de altına resim çizdiriyorum öykü'ye, hani unutmayalım bakalım analım diye...
ben sizleri okuyunca mutlu oluyorum.Nehir'i, Defne'yi, Ezoş'u , Alişi...

mutfakcini dedi ki...

Bzen çabuk bazen yavaş geçmesini istiyorum ben.İstediğim gibi hiç olamdı ama şimdiye kadar :) Bildiğini okuyo zaman.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Her gununuz Cuma olsun oyleyse :)) Hep glun hep dans edin, hep mutlu olun :)

Gönül dedi ki...

maceran devam etsin ama hep iyi yönde güzel güzel mutlu keyifli devam etsin hayatım..öpüyorum sevgilerimle

Gönül dedi ki...

hayatım birde komşu olsak demişsin olmaya gerek yok anacım ver adresi yapar getiririm ben yeriz lafımı olur:)))

MAVİ UMUT dedi ki...

Canım ailem var demişsiniz ya, herşeyiniz var demektir..zamanın yavaş geçmesi en çok size yakışır..yavaş geçsin ki bu güzelliğin tadını daha iyi yaşayın..

:)den dedi ki...

Zaman avuçlarımızın içinden hızla kayıp gidiyor haklısın. Çocukken zaman ne kadar da uzun gelirdi. Hele de beklediğim bir an sözkonusuysa!
Büyüdükçe zaman az gelir oldu. Hızla geçer gider oldu...
Neden acaba?

:)den dedi ki...

Sonradan aklıma geldi yazayım. İyiyim merak etme. Tedavim sürüyor.
Zamanın içinde kaybolmuştum biraz diyelim:)Blogumu nihayetinde içini açacak fotoğraflarla bezeli bir yazı ile güncelledim bugün.
İlgin için ayrıca teşekkürler canım.
Sevgiler...

SMİLENA dedi ki...

beni de bazen bu kadar hızlı akan zaman korkutuyor.ama çocukların her yaşı güzel.tabii yuvadan uçacakları günü düşünmek bile istemiyorum.
bu arada bizde uzmanların ayrı yatırın uyarısına uyamadık.yanımızda hep iki böcekle uyuyoruz ve bundan inanılmaz keyif alıyoruz.nasıl olsa zamanı gelince yatağında yatacaklar...

sevgilerle

ELİF dedi ki...

Günler çok hızlı geçiyor gibi gözüküyor be canım..Bize küçük çocuklar teyze demeye başlıyorlar artık,ablalıktan teyzeliğe ne zaman geçtiğimin farkında olamadan..

Adsız dedi ki...

darıca da her hayvan varmış. istanbul gebse de gebse de bildigin sebze gerçi :))

meltem dedi ki...

yooook kıslar darıca da her hayvan yook:)))